Controverse între Cioloş şi Orban: a fi vechi sau liber-schimbist

Mihai Popescu POLITIC Principal

Dacian Cioloş şi Ludovic Orban s-au atacat reciproc în weekend. Cioloş a scris, duminică pe Facebook, că PNL se află în zona vechii clase politice, refuzând “cu obstinaţie” să se reformeze şi să se alăture MRÎ, într-un proiect de schimbare a societăţii româneşti. Acesta a adăugat că liberalii doar aşteaptă “să cadă PSD natural şi ei să le ia locul”.

Cioloş vede diferit viitorul decât PNL

Fondatorul Mişcării România Împreună (MRÎ) a mai spus că de-a lungul timpului au existat alianţe ciudate sau nepotrivite, iar oamenii politici care le-au făcut nu vor să vadă că România s-a schimbat, iar contextul european şi internaţional este diferit în prezent.

În replică, Ludovic Orban, prezent în studioul B1 TV, la emisiunea „Controverse,” moderată de Andrei Bădin, că a fost mereu mirat de carierele politice ciudate, pe care le-a avut mai mereu Dacian Cioloş, numit ministru al Agriculturii de Călin Popescu Tăriceanu, nominalizat comisar european pentru agricultură de Traian Băsescu, iar pentru al doilea mandat propus Victor Ponta.

Liderul liberal a mai povestit că Dacian Cioloş voia să fie desemnat premier de către PNL, dar punea condiţia să fie preşedintele partidului, în care n-a vrut să se înscrie.

Deşi n-are partid, s-a dus la “sponsorul politic” Macron

 “Şi astăzi, fără să aibă un partid, Dacian Cioloş s-a dus la sponsorul său politic, domnul Macron, aflat în prăbuşire dramatică, cu o cotă de încredere în jur la 20-21%, să participe la o construcţie europeană. Dar Dacian Cioloş a fost comisar european din partea PPE. Sigur că propus de Ponta ar fi trebuit să se ducă la partidul socialist. Acum merge la un Macron care Macron nici nu e de fapt ALDE. Numai vrea să reformeze ALDE. Are câţiva, Guy Verhofstadt (liderul grupului Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa – n.r.), dar îl are şi pe Matteo Renzi care e de stânga, fostul prieten al lui Ponta. E un soi de ciorbă lipsită complet de orice fel de substanţă. Macron are probleme la el acasă şi el face politică la nivel european”, a completat Orban.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cum a ajuns valiza la Rise Project?
Agenda media de la sfârşitul săptămânii trecute a fost ocupată de informaţia, potrivit căreia, un ...