M.S. Margareta, Custodele Coroanei, invitată de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham

Dragoș Nelersa ACTUALITATE Principal

Custodele Coroanei, Margareta, şi Principele Radu efectuează, în perioada 8-13 decembrie, o vizită în Regatul Unit al Marii Britanii, în cadrul căreia vor avea şi o întâlnire privată cu Regina Elisabeta a II-a.

Custodele Coroanei, Margareta, şi Principele Radu, însoţiţi de Principesa Elena şi Alexander Nixon, au participat, la Capela Regală Savoy din Londra, la un serviciu religios de mulţumire pentru a marca Marea Unire şi un an de la moartea Regelui Mihai, potrivit Agerpres.

Dineu regal, în onoarea Centenarului Unirii

Vizita oficială va continua luni, când Principele Radu, Principesa Elena şi Alexander Nixon vor lua parte la dineul oferit de Travellers Club în onoarea Centenarului Unirii.

Marţi, de la ora 17.00, Custodele Coroanei şi Principele Radu vor fi primiţi de Regina Elisabeta a II-a la Palatul Buckingham, întâlnirea având un caracter privat.

Miercuri, de la ora 12.00, în oraşul Ashford va avea loc, în prezenţa Principesei Elena, dezvelirea statuii Reginei Maria. La eveniment vor participa preşedintele Institutului Cultural Român, Liliana Ţuroiu, ambasadorul României la Londra, Dan Mihalache, primarul oraşului Ashford, Jessamy Blanford, dar şi alte oficialităţi britanice locale.

În aceeaşi zi, de la ora 17.00, Custodele Coroanei şi Principele Radu vor fi primiţi de către Principele de Wales la Clarence House, evenimentul având un caracter privat.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Laura Codruța Kövesi, acuzată de constituirea unui “grup infracţional organizat”
Laura Codruța Kövesi, a fost reclamată săptămâna trecută de Sebastian Ghiţă la Secţia Specială pentru ...