Amnistia și grațierea ar putea fi date până la 15 ianuarie 2019

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

Marian Oprișan a cerut în timpul reuniunii Consiliul Național al PSD ca până la 15 ianuarie să fie promovată o Ordonanță de Urgență privind amnistia și grațierea, potrivit unor surse de presă. Liderul social-democraților, Liviu Dragnea, a venit, la rândul său, cu o serie de teme pentru Guvern și social-democrați, inclusiv depunerea, după Anul Nou, a unei plângeri penale pentru înaltă trădare împotriva președintelui Klaus Iohannis.

Într-un discurs fluviu, liderul PSD a vorbit despre misiunea fiecărui ministru, despe presa cu epoleți, despre asaltului ofițerilor din serviciile secrete asupra justiției, despre forțele străine care s-au opus reformei în justiție și despre marile provocări ale anului 2019.

„Toate încercările de a opri abuzurile în justiție au fost supuse eșecurilor din cauza presiunilor externe,” a spus Bogdan Chireac, la România Tv.

Tudorel Toader se înscrie în PSD?

La reuniune a participat și ministrul justiției Tudorel Toader care a refuzat să răspundă întrebărilor legate de presupusa candidatură a sa pe listele europarlamentare ale PSD.

Prezentă la întâlnire, Viorica Dăncilă a vorbit despre asediul la care a fost supus PSD și guvernarea în acest an. În aceste condiții s-a reușit să se atingă cel mai ridicat număr de angajați înregistrați în România ultimilor trei decenii: 5,5 milioane.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
De ce este nevoie de o Ordonanță de Urgență privind amnistia și grațierea?
Aproape toate încercările de scoatere a serviciilor secrete din administrație și justiție au eșuat ca ...