DRAGNEA: “România este condusă de o grupare de oameni influenţi din serviciile secrete”

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

Nu Klaus Iohannis conduce România”, a afirmat Liviu Dragnea, la Antena 3.„Iohannis este o păpușă. Este un beneficiar, mai dă și ordine. Există o grupare de oameni influenţi din SPP, din SIE, din direcţia de informaţii a armatei, din ANAF, din vămi, din toate ministerele”. Aceştia vor să facă bani şi să controleze ţara.

“Cel mai influent în această grupare este Pahonțu (n.r. – şeful SPP, Lucian Pahonţu). Nici nu este eminență cenușie. Mult timp am făcut greșeala să zic aici e vorba de inteligență malefică superioară,a mai spus liderul PSD.

Potrivit acestuia, „lucrurile nu sunt sunt complicate pentru ei, pentru că sunt câţiva lideri politici care trebuie exterminaţi, condamnaţi”, această grupare fiind susţinută din spate „de o divizie de presă cu epoleţi”.

Iohannis nu va mai lua încă un mandat

Preşedintele Camerei Deputaţilor nu crede că Iohannis va mai câştiga un nou mandat: „Iohannis este un instrument. El are un singur obiectiv – să mai ia un mandat. Eu cred că nu mai ia, n-a făcut nimic.

Românii nu sunt proşti. (…) Cred că Iohannis nu mai are capacitatea să-i păcălească Aici este şi rolul nostru foarte important”, a adăugat el.

Dragnea a mai susţinut că Iohannis nu-l va rechema pe ambasadorul României în SUA, George Maior, „parte din acest angrenaj”.

„Coldea are contacte cu judecătorii de la Înalta Curte”

„Maior este parte din acest  angrenaj. S-a predat (…), Coldea la fel. Coldea are contacte cu judecători de la Înalta Curte în continuare, unde mai transmite sugestii”, a adăugat el.

Liviu Dragnea crede că nu va mai dura prea mult această influenţă malefică. „Până de curând multă lume ne credea nebuni că ne punem cu ei.”

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Liviu Dragnea: “Procurorii de la DNA fac mai multe abuzuri decât înainte”
“Procurorii de la DNA fac mai multe abuzuri decât înainte”- a afirmat Liviu Dragnea, la ...