Liviu Dragnea: “Procurorii de la DNA fac mai multe abuzuri decât înainte”

Marius Ghilezan POLITIC Principal

“Procurorii de la DNA fac mai multe abuzuri decât înainte”- a afirmat Liviu Dragnea, la Antena 3.

„Laura Codruţa Kovesi e la Parchetul General. Acolo se întâlneşte cu procurorii. Lazăr e tot acolo. Este un proces care se apropie de apogeu, apogeu înţelegând lipsa oricărei limite, a oricărei reţineri din partea sistemului de a face orice. Vreau să vă spun că acum la DNA sunt abuzuri mai mari decât înainte. Înainte se mai fereau de avocaţi. Acum, cu avocaţii de faţă, urlă, ameninţă şi iau de piept martorii sau suspecţii. Nu le mai pasă de avocaţi, pentru că ei merg pe ideea la câte am făcut, nu mai contează ce mai facem. Poate ducând la extrem acest tip de acţiune, poate scăpăm şi poate blocăm finalizarea acestui proces pe care l-am început cu toţii (..) şi pe care sperăm ca în anul 2019 să-l finalizăm”, a spus Dragnea.

2019 – anul adevărului

El a adăugat că speră ca 2019 să fie „anul adevărului”.

„Eu sper ca 2019 să fie anul adevărului, aşa mi-am pus eu în obiectiv. Sunt mii, cred, sau sute, habar n-am, de oameni condamnaţi nelegal şi cu toate astea presa cu epoleţi, haştagiştii de pe site-uri ţipă, ne înjură, dar cum să punem sub semnul întrebării aşa ceva”, a spus Dragnea.

El a deplâns situaţia în care se află Inspecţia judiciară care n-are sediu, iar funcţionarii se deplasează cu taxi-urile.

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Marile descoperiri ale anului 2018: de la neutrinii căzuţi pe pământ, la deşeurile de plastic din gheaţa artică
Anul 2018 a oferit o multitudine de descoperiri importante pentru cei interesaţi de știință și ...