Liviu Dragnea: “Taxa pe lăcomie e o Directivă Europeană”

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

“Taxa pe lăcomie nu a fost inventată de mine, ci vine de la Comisia Europeană care a emis o Directivă potrivit căreia impozitarea firmelor să se facă pe teritorile naţionale” – a spus Liviu Dragnea joi seară la ”Sinteza Zilei.”

”Discutăm de companii mari, care au cifra de afaceri de miliarde de euro și care au profit foarte, foarte mic. Înseamnă că au probleme cu managementul. Am văzut într-un interviu cum o companie ca și Coca-Cola nu își ascunde profitul. Băncile, lanțurile mari de magazine, eu cred că își ascund profiturile. Nu ne-am născut ieri. Sunt companii mari care nu vin într-o țară doar să se afle în treabă. Pentru ăia 16% care ar trebui să plătească taxa în România, ei vor să plece. Eu nu sunt nebun, sunt doar patriot. Vreau să cred că și noi merităm același regim ca celelalte țări. Eu nu am inventat taxa pe lăcomie. A venit din Uniunea Europeană”, spune liderul PSD.

Liviu Dragnea recunoaşte că e mare consumator de Coca&Cola şi face reclamă la salamul…ceva săsesc

Totodată, Liviu Dragnea a recunoscut că e mare consumator de Coca&Cola şi a spus că preferă de revelion mâncare la garniţă (într-o oală de pământ untura cu carne se scoate din beci) şi salamul cu ceva… săsesc.

Prezentând la tablă modul prin care un mare lanţ de hypermarket-uri îşi externalizează profitul – prin cumpărarea unui litru de suc de mere din Bahamas cu 2,20 de lei (în România fiind doar 0,90 de lei) – mai în glumă mai în serios i-a invitat pe Mircea Badea şi pe Mihai Gâdea să deschidă un chioşc în faţa sediului PSD.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
4000 de proiecte depuse într-o singură zi pe Start-up Nation
Peste 4000 de proiecte au fost depuse online prin aplicația pentru înscrierea în programul Start-Up ...