ADRIAN SEVERIN: “România nu piere pentru că o mână de nemernici sau de rătăciţi o doresc”

Dragoș Nelersa POLITIC Principal

Împotriva cui era, deci, protestul, #rezist din fața Ateneului român? S-a întrebat drian Severin, fostul ministru de externe şi fost europalramentar, ţinta atacurilor multor internauţi din grupul indignaţilor. “Era obligatoriu să fie ieri? Ieri, când, repet, România și nu numai PSD sau Guvernul ei preluau conducerea unei importante instituții europene?” s-a întrebat el.

Liderii europeni au râs de protestatarii #rezist

“Ieri era vorba despre Europa. Un protest ieri era împotriva Europei.

Euro-scepticii români, și nu mai sunt puțini, s-au abținut. Așa zișii pro-europeni nu s-au putut abține.

Nu vreți să știți comentariile din sală ale oficialilor UE pe care îi cred de partea lor cei din stradă, dar care mimează sprijinul acordat străzii doar pentru a slăbi capacitatea de negociere a României.

Foarte preocupați de locul lor în România, tot felul de neisprăviți s-au împiedicat de locul oferit mie în sala Ateneului român la acest ceremonial. Profitând de faptul că tehnologia actuală permite oricărui nevolnic să își expună prostia în atenția tuturor, tot felul de talibani, cu diplomă și fără diplomă, au vituperat pe rețelele sociale sau prin presa miluită a ocultei antiromânești.

Pe mine, ca și pe toți aceia preocupați de locul României în istorie, acest aspect ne-a interesat prea puțin. Am găsit în el cel mult expresia unui simbol. Simbolul faptului că națiunea aceasta nu piere numai pentru că o mână de nemernici sau de rătăciți o doresc.”

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
PSD trimite „Euronews” la lecţia de documentare
Postul de televiziune „Euronews” a făcut un obicei de a ataca România şi coaliţia de ...