Dacian Cioloș se lepădă de cei trei fondatori, acuzați de legături cu Securitatea

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

Vădit marcat de ultimele informații de presă, Dacian Cioloș a simțit nevoia să iasă în fața jurnaliștilor și să explice că cei trei fondatori ai PLUS nu se vor regăsi în conducerea partidului, fiind vorba despre fiul torționarului Iordache, cel care împreună cu soția sa și cu o colegă a reușit să facă o treabă juridică în două luni, ce alții n-au reușit în aproape un an cu MRÎ. Și-a cerut scuze pentru declarația sa vădit nefericită legată de posibilitatea ca toți românii să fii colaborat cu Securitatea.

Eminenţa cenuşie a lui Dacian Cioloş este fostul securist care l-a anchetat pe istoricul Marius Oprea

A spus că toți membrii de partid trebuie să dea o declarație de necolaborare cu Securitatea, iar cei din conducere să aducă o adeverință de la CNSAS.

Nu și-a cerut în schimb scuze față de modul incalificabil la care membrii partidului s-au purtat cu Marius Oprea, un intransigent vânător de securiști.

Marius Oprea a scris pe podul.ro că cererea de înfiinţare a formaţiunii politice PLUS a fost înregistrată pe 28 septembrie 2018 la Tribunalul Bucureşti. Fondatorul ţinut anonim de către Dacian Cioloş e fostul maior de la Direcția de cercetări penale, Alexandru Iordache, din Bucureşti care i-a anchetat în vara anului 1988 la Braşov pe Marius Oprea, Caius Dobrescu şi Sorin Matei pentru împărţire de manifeste. Vânătorul de securiști l-a calificat pe Alexandru Iordache drept “eminența cenușie” a lui Dacian Cioloș.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Președintele Iohannis s-a dus la Aachen pentru nimic? Nu ne spune despre Action Plan UE 2.0 sau nu știe?
Textul Tratatului franco-german, semnat astăzi la Aachen, are 16 pagini. « Despre conținutul acestuia nu se ...