ANM: Vremea se încălzeşte semnificativ în următoarele zile

Valentin Borcea ACTUALITATE Principal VREME

Bucureștenii vor scăpa săptămâna viitoare de grija poleiului și a gecilor foarte groase. Potrivit ANM, temperaturile în Capitală vor deveni pozitive, chiar de luni. Până miercuri, mercurul din termometre se va apropia de 9-10 grade. În plus, în toată partea de sud-est a țării va fi o încălzire rapidă.

„Temperaturile cresc în următoarea periodă, mai ales în partea sud-estică a ţării, îndeosebi în Dobrogea, unde vom avea temperaturi şi de 14 grade Celsius, în zilele de marţi şi miercuri, deci temperaturi cu 10 grade mai mari faţă de normal. În rest, cresc temperaturile, dar nu aşa de spectaculos ca în Dobrogea. În Bucureşti, luni vor fi cam 3-5 grade, marţi 5-7 grade, iar miercuri 7-9 grade” a spus meteorologul ANM Mihai Huştiu pentru Mediafax.

Pentru săptămâna 28 ianuarie – 4 februarie, ANM a transmis că valorile termice se vor situa peste cele specifice acestui interval la nivelul întregii țări, cu o abatere pozitivă mai accentuată în extremitatea sudică și sud-estică a teritoriului. De asemenea, Cantitățile de precipitații estimate a se înregistra în acest interval vor fi local excedentare în regiunile central-sudice și în extremitatea vestică și nord-vestică a țării. În sudul, sud-estul și nord-estul țării vor cădea mai puține precipitații, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Rolls-Royce Cullinan SUV, taxi de lux într-o stațiune de schi franceză
Un Rolls-Royce Cullinan, primul SUV din istoria prestigioasei companii britanice, va fi folosit ca taxi ...