Grapini: „România nu este pe lista neagră a Comisiei Europene.” Germania, da

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

În debutul săptămânii, Comisia Europeană a mai pus pe lista neagră câteva zeci de state, pentru diverse neadaptări ale legislaţiei naţionale la impunerile UE. În ciuda propagandei că România este pusă pe lista neagră, săptămâna trecută  Comisia Europeană a aprobat clasarea a două proceduri de infringement din domeniul protecției mediului, declanșate împotriva României în anii 2017 și 2018.  În cauza pungilor de plastic şi a emisiilor de carbon pentru emisiile medii de ardere.

Umanista Maria Grapini a ţinut să precizeze opiniei publice din România că ţara noastră nu se regăseşte pe această listă.

Propaganda n-are mamă, n-are tată

„Este deranjantă campania de dezinformare dusă, din păcate, de unii europarlamentari sau politicieni români! Sunt în PE de patru ani, şi eu şi colegii mei, cu toţii vedem listele Comisiei cu ţările propuse pentru declanşarea procedurii de infringement, frecvent. Asta este procedura europeană: nu-ţi transpui directivele, intri în monitorizare, cu cronometrul pornit. Nu e România oaia neagră! Nu e România ţara cu cele mai multe proceduri declanşate! Nici vorbă! Asta vor unii să transmită, iar alţii nu se obosesc să dezmintă. Nu este şi cazul meu, pentru că nu mi se pare normal să ne blamăm ţara, să minţim, să oferim jumătăţi de adevăruri, să dezinformăm, să ne sinucidem politic, în văzul Europei! Iată, lista recentă a Comisiei Europene nu include România, dar include Germania, Spania, Olanda, Franţa, Belgia etc. Insistă cineva asupra acestui aspect? Cunosc românii aceste informaţii?„ a transmis, ieri de la Bruxelles, Maria Grapini.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Care sunt primele simptome ale gripei la copii?
Primele simptome ale unei gripei sunt: roşu în gât, nas înfundat, tuse și strănutul. Copiii ...