Donald Trump își trimite spionii înapoi la școală

Valentin Borcea INTERNATIONAL Principal Uncategorized

Donald Trump a lansat un atac la adresa serviciilor de informații de americane, pe care le-a numit naive. De asemenea, președintele SUA le-a spus șefilor spionilor că ar trebui să se ducă înapoi la școală. Furia Casei Albe a fost stârnită de un raport la spionajului care subestimează pericolul iranian. Serviciile americane au spus că Teheranul NU dorește să construiască arme nucleare, ceea ce l-a iritat pe șeful statului.

Donald Trump: Spionii noștri sunt naivi când vine vorba de Iran

Donald Trump a scris pe Twitter că „oamenii din domeniul informațiilor par să fie extrem de pasivi și naivi când vine vorba de pericolul reprezentat de Iran. Ei greșesc! Când am devenit președinte, Iran cauza o groază de probleme în tot Orientul Mijlociu și mai departe. De când am pus punct groaznicului acord nuclear cu Iranul, s-au schimbat foarte mult, dar tot sunt o potențială sursă de pericol și conflict. Au testat rachete și altele și se apropie foarte pericol de limită. Economia lor se prăbușește, ceea ce e probabil singura chestie care îi temperează. Aveți grijă cu Iranul. Poate Serviciile ar trebui să se întoarcă la școală.”

În raport, serviciile americane au afirmat că Iranul nu face, în prezent, activitățile-cheie necesare pentru producerea unei arme nuclear. Dar în același subcapitol, spionii au scris că în iunie 2018, iranienii au început pregătirile necesare pentru a crește capacitatea țării de la produce centrifuge avansate. Adică aparatele necesare pentru îmbogățirea uraniului.

Spionii americani spun că iranienii nu fac, în prezent, arme nucleare

Agențiile de informații au mai spus că tot în iunie 2018, oficialii de la Teheran și-au anunțat intenția de a reîncepe producția de hexaflorură de uraniu, element crucial pentru producerea de material pentru bombe nucleare, dar și de a crește capacitatea de îmbogățire a uraniului. Dar spionii au transmis că toate acestea sunt în limitele acordului nuclear din 2015, pe care iranienii au spus că doresc în continuare să-l respecte.

Israel a prezentat dovezi că iranienii au încălcat restricțiile, în trecut

Dar acțiunile de până acum ale regimului teocratic de la Teheran transmit încredere. Anul trecut, premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a prezentat public un număr uriaș de documente care confirmă că iranienii încercau să facă arme nucleare, deși nu aveau voie și erau supuși unor inspecții internaționale. Informațiile au fost obținute de spionii israelieni, ca urmare a unui raid asupra unei locații secrete folosite de savanții nucleari ai Iran, a afirmat șeful guvernului de la Ierusalim.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Senator rus, „săltat” de poliție direct din sala de plen
Un senator rus a fost arestat chiar în timp ce se afla în sala de ...