Iohannis, de la ”fascismul băsist”, la noua democrație

Marius Ghilezan OPINIE Principal

Iohannis spune că guvernarea e fascistă. A descris extrem de exact modul în care Băsescu și PDL au acaparat instituțiile statului și le-au folosit în interes personal. Actualul președinte știe foarte bine cum funcționează și cum poate fi folosit sistemul pentru că el și PNL au fost cei care l-au preluat, l-au folosit și l-au perfecționat și tot ei sunt cei care acum îl protejează. Băsescu a fost Die Lehrer. 

După ani lungi de lectură, locatarul de la Cotroceni a reușit să priceapă modul în care Băsescu și Macovei au schimbat legile pentru a acapara instituțiile statului și pentru a conduce România în stil nazist, înlocuind Gestapoul cu poliția politică conduse de Kovesi și Coldea.

Băsescu a înjghebat lucrarea

E mare lucru că îți dai seama. Rău e să nu-ți dai seama niciodată.

Pentru că metodele se perfecționează în timp, Iohannis a îmbunătățit și recalibrat lucrarea în duh și spirit musollinian a predecesorului Băsescu, prin Pruna din Cioloșul securismului amestecat cu acoperirea.

Pentru că orice în lume se perfecționează, munca asiduă a președintelului s-a înnobilat odată cu revelația elefanților din guvern, văzuți de sistem prin gaura cheii.

De la fascism, dictatorii au ajuns la nazism. Acolo, rolul propagandei a fost mare. De la Goebbels s-a desăvârșit ca armă de luptă. Iohannisiștii din presa de garnizoană aplică întocmai directivele de manual. Lovesc dușmanul și-l calomniază, spre a fi supus oprobiului public.

De la profesorul de nazism, discipolii de azi au învățat că o minciună repetată de o mie de ori devine adevăr.

În nici un moment, noul PSD nu s-a manifestat ca un partid antieuropean și antidemocratic. Din contră. Toate deciziile PSD au vizat consolidarea poziției României în interiorul Uniunii Europene și sancționarea derapajelor de tip nazist provocate de sistemul protejat acum de Securitatea care nu cedează.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
S-a declarat oficial epidemia de gripă
134.201 de cazuri de infecții respiratorii și gripă s-au înregistrat în ultimele săptămâni în România, ...