TEODOROVICI, “OMUL CU ŞTAMPILA” / Primul buget naţional, bazat pe proiecte

Dragoș Nelersa ECONOMIC POLITIC Principal

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, a declarat, sâmbătă, pentru Digi24, că proiectul de buget va fi aprobat marți în Guvern și trimis în aceeași zi Parlamentului. Teodorovici susține că este „un buget revoluționar“ și anunță că ordonatorii principali de credite vor trebui să primească aprobare de la ministrul Finanțelor pentru fiecare cheltuială, iar dacă nu se conformează vor fi amendați, transmite News.ro

Marţi se va discuta în guvern bugetul

„Marți este propunerea de a discuta și a aproba în Guvern bugetul. Pe data de 5 seara, după-amiaza, va fi trimis în Parlament bugetul. Temerile înțeleg că există, dar sunt nejustificate. Dacă punem prea mult, de ce punem prea mult. dacă punem prea puțin, de ce punem prea puțin“, a declarat Teodorovici. Ministrul Finanțelor a susținut că „este o propunere de buget revoluționară“.

Sănătatea şi educaţia au cele mai mărite bugete.
Fiind un an preolimpic, Ministerul Tineretului şi Sportului va avea alocată o sumă aproape dublă faţă de anul precedent.

Primarii mai multor oraşe s-au plâns că nu li s-au mărit bugetele. În replică, guvernul le-a dedicat sume mult mai mari, dar cu condiţia să plătească acestea ajutoarele sociale.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ministerul Finanţelor Publice lansează patru emisiuni de titluri de stat cu dobânzi de la 4% – 5%
Ministerul Finanţelor Publice emite de luni 4 februarie 2019,  patru emisiuni de titluri de stat ...