Liviu Dragnea, reacţie la scrisoarea Gabrielei Firea către bucureşteni: “Atunci când ai bani foarte mulți, există tentația să cheltui pe prostii”

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

Referitor la scrisoarea Gabrielei Firea prin care informa bucureştenii că veniturile Capitalei s-au diminuat, Liviu Dragnea a replicat tăios: “Este prea multă minciună, prea multă manipulare. Bugetul Bucureștiului nu s-a diminuat, din contră s-a mărit, dar primarii de sectoare au solicitat o întâlnire cu ministrul de Finanțe. El le-a spus că toți sunt bani pentru bucureșteni, doar să se decidă cum se distribuie: la Capitală sau la sectoare. Primarii de sectoare și-au asumat.”

„Eu sper că minciunile astea să înceteze! Dacă nu vor înceta, atunci voi taxa orice miciună. Atunci când ai bani foarte mulți, există tentația să cheltui pe prostii. Eu vreau să nu mai cheltuim banii pe prostii”, a spus Liviu Dragnea.

Săptămâna trecută primarii celor şase sectoare au semnat cu ministrul de finanţe un acord prin care redistribuirea veniturilor să fie proporţională pe întregul Bucureştiului.

Gabriela Firea a declarat zilele trecute că-l va concura pe Liviu Dragnea oriunde va candida.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
DRAGNEA: “Securiștii și-au făcut două partide. Pro România și PLUS”
Multă lume nu înţelege de ce serviciile secrete au de la an la an bugetele ...