Firea anunţă că va candida ca independent la Primăria Capitalei

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a spus, înaintea şedinţei CEx la România TV, că nu doreşte să plece la alt partid, dar crede că va fi dată afară din PSD. Codrin Ştefănescu a asigurat-o că nu va fi aşa.

Firea mai susţine că nu s-a gândit şi la o candidatură la prezidenţiale, dar că ar lua în calcul să îl contracandideze pe Liviu Dragnea la orice funcţie. “Eu nu plec la nicio formaţiune politică. Sunt membru PSD. Probabil că mă vor da afară, pentru că oamenii care vorbesc lucruri adevărate s-a văzut că nu prea sunt apreciaţi. Eu mai sper până în ultimul moment că totuşi şi colegii mei îşi vor da seama că domnul Dragnea face atât de mult rău nu doar ţării, cât şi partidului. PSD poate fi salvat pentru că are şi oamenii integri, are şi oameni serioşi, generoşi faţă de români, are oameni solidari cu problemele românilor, nu sunt doar oameni care vor să salveze propria situaţie şi propria piele. Nu sunt un traseist şi nu voi pleca la un alt partid”, a spus Firea.

Ea a precizat că la alegerile locale de anul viitor ar putea candida ca independent la Primăria Capitalei dacă Liviu Dragnea va mai fi la şefia partidului şi dacă PSD va desemna un alt candidat.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Szijjarto: “Oricând există un conflict între Vest şi Est central-europenii pierd mereu”
Conflictul european est-vest s-a reescaladat recent, odată cu discuțiile despre armele nucleare și intervențiile rusești ...