Claudiu Manda şi Olguţa Vasilescu şi-au luat casa din Craiova cu bani împrumutaţi

Dragoș Nelersa POLITIC Principal

Prezenţi în două studiouri diferite de televiziune, Claudiu Manda şi Olguţa Vasilescu, au vorbit despre casa din Craiova achiziţionată recent cu suma de 230.000 de euro, de la un fost proprietar.  Urmează ca luna aceasta să se căsătorească. Din primele căsnicii, au doi copii. Doi băieţi. Băiatul lui Claudiu are 15 ani, iar al Olguţei Vasilescu, 9 ani.

150.000 de euro şi un apartament la schimb

“Proprietarului i-am dat în schimb un apartament în Craiova şi 150.000 de euro. O mare parte din bani a fost împrumutată de la cunoscuți, cu contract la notar. Sper să achit împrumutul după petrecerea de nuntă”, a declarat președintele Comisiei SRI la emisiunea lui Radu Tudor de la Antena 3. Dacă nu vor reuşi îşi vor lua un credit.

„Nu e toată casa noastră, e doar o parte. Mai este un proprietar și un litigiu pe o parte din casă. A fost scoasă la vânzare în urmă cu doi ani și jumătate cred. Ar fi costat mai mult dacă nu ar fi avut această parte juridică. Nu arată așa interiorul (n.r. cu referire la pozele care au apărut cu interiorul casei). (…) Am cumpărat-o în urmă cu o lună. Demisolul e în litigiu. Am cumpărat parterul și mansarda. E un proprietar și alte persoane. Nu e cu cristale Swarovski, nu are robineți de aur”, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, miercuri seară, la TVR 1, în cadrul emisiunii „România9″, moderată de Ionuț Cristache.

Trei dormitoare

„Sunt trei dormitoare, o bucătărie, un living și o cameră de luat masa”, a spus Olguța Vasilescu, adăugând totodată: „Nu am fi ajuns în situația de a împrumuta bani dacă nu aveam conturile blocate de DNA de trei ani”.

Casa achiziţionată recent nu e una boierească, aşa cum au afirmat jurnaliştii de la Ziarul de Craiova, au spus însurăţeii. Este undeva mai la marginea oraşului.

Claudiu Manda a recunoscut că naşii sunt apropiaţi de vârstă, dar nu a precizat numele lor. Presa a aflat că este vorba despre primarul din Işalniţa, Ovidiu Flori.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Un tânăr din Oltenia, premiat de Regina Angliei, pentru rezultatele excepţionale obţinute la Colegiul Imperial din Londra
Un tânăr român, plecat din Ghidici, judeţul Dolj, a fost premiat cu medalia de aur ...