Finalista de la ‘Chefi la cuțite’ a avut o reacție acidă după încheierea finalei. Maria Burlacu a făcut un gest neașteptat! L-a deranjat teribil pe câștigător

Ion Mihalcioiu Diverse

Maria Burlacu, singura femeie bucătar din finala Chefi la cuţite, a avut o reacţie acidă imediat după încheierea finalei show-ului culinar.

Munti – Mihai Munteanu, singurul reprezentant al lui chef Sorin Bontea din finala Chefi la cuţite, şi-a adjudecat trofeul şi premiul de 30.000 de euro. Mihai Munteanu, Andrei Balazs şi Maria Burlacu, singurul cuţit de aur rămas în competiţie, dar şi singura femeie bucătar din finală, au fost ceilalţi doi concurenţi calificaţi în finală.

În finală, Munti a fost ajutat de Silviu Nedelea, cel care a primit cuţitul de aur de la chef Florin Dumitrescu şi care apoi a ajuns membru în echipa coordonata de chef Sorin Bontea.

După încheierea finalei show-ului culinar, Maria Burlacu a avut o reacţie acidă la adresa câştigătorului.

Maria Burlacu a subliniat că este dezamagită. Concurenţa a făcut şi un gest neaşteptat, felicitându-l pentru victorie pe Silviu Nedelea, cel care l-a ajutat pe Munti în finală, alături de ceilalţi colegi din echipa albastra.

„Bravo, Silviu, eşti câştigător”, a spus ea.

„Sunt dezamagită. Nu de mine, de rezultat. Munca mea a fost ce trebuie, am muncit cu nişte neprofesionişti, le mulţumesc, sunt fericită cu alegerea făcută, prefer să pierd în modul acesta decât să câştig nemeritat”, a comentat finalista Chefi la cuţite.

Cu toate acestea, Munti a repetat de mai multe ori că victoria îi aparţine şi lui Silviu şi că fără ajutorul acestuia nu ar fi reuşit să iasă învingător.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ungaria vrea mai mulți copii, nu mai mulți imigranți
Viktor Orban a anunțat o serie de avantaje financiare pentru cuplurile care fac mulți copii. ...