DACIA lansează o nouă mașină! Despre ce model e vorba?

Valentin Borcea ACTUALITATE ECONOMIC

Dacia va lansa un nou pick-up, bazat pe platforma Duster. Va fi vorba de un model oficial, ce va fi vândut prin rețeaua oficială de dealeri. Până acum, singurele Duster Pick-up de până acum au fost conversii făcute de firme terțe. Anunțul lansării a fost făcut de Hakim Boutehra, directorul general al Renault Commercial Roumanie.

Va fi o mașină mai degrabă utilitară, orientată către muncă, a spus oficialul Renault. Adică nu va fi ca Duster Oroch, un pick-ul cu cabină dublă, bazat pe generația precentă de Duster și vândut în America Latină sub sigla Renault. Acesta este un vehicul gândit mai mult pentru lifestyle și timp liber.

Renault Duster Oroch

Duster Pick-Up, aproape gata de lansare

Noul Duster Pick-Up va apărea în curând, proiectul fiind pe ultima sută de metri. „Acum este în procedură de omologare spre a putea fi vândută. (…) Sunt implicați specialiștii de la Romturingia, specialiștii noștri de la RTR Titu și departamentul nostru de marketing”, a explicat Hakim Boutehra pentru site-ul 0-100.ro.

Totuși, o versiune mai bogat echipată a viitoarei utilitare Dacia ar putea să apară. Același director Renault a dezvăluit că jumătate din Dusterele vândute în România sunt în varianta de top, Prestige.

Duster I Pick-Up pentru Petrom

Duster II Pick-Up Romturingia

Carosierul român Romturingia a prezentat la Salonul Auto de la Hanovra din toamna anului 2018 un pick-up cu cabină simplă, bazat pe un Duster II Prestige. Aceeași firmă a realizat și o serie de 500 de Duster I pick-up, special pentru Petrom.

Dacia, pe locul 14 în topul european al vânzărilor

Dacia nu mai are o camionetă în gamă din 2012, atunci când Logan Pick-Up a fost scos din producție. Singura utilitară a constructorului român a fost furgoneta Dokker.

Originala Dacia Papuc este o legendă a pieței auto locale. Produsă aproape neschimbată între 1975 și 2006, a fost calul de povară pentru mulți mici afaceriști români. Adesea, mașina era văzută transportând greutăți cu mult peste limitele admise. Și în prezent, vehiculele rămase sunt folosite și îngrijite. Proprietarii lor au spus mereu că Dacia nu a reușit să facă un vehicul la fel de versatil ca Papucul.

Dacia a ajuns în 2018 pe locul 14 în topul european al vânzărilor de mașini noi. Marca din Mioveni a livrat 528,249 de automobile, în creștere cu 11,7% față de 2017 și peste sud-coreenii de la Kia.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
F-16 românești, gata să apere Țara. Când vor avea loc primele misiuni?
Avioanele F-16 ale Forțelor Aeriene Române sunt gata să înceapă misiunile de poliție aeriană. Adică ...