Cum să dai BURTA jos fără sală? GHIMBIRUL cu cremă are şi efecte ANTITUMORALE

Marius Ghilezan ACTUALITATE Principal

Ghimbirul este un ingredient minune, care te ajută nu doar să fii sănătos, ci și să arăți bine. Vezi cum îl poți folosi ca să îți subțiezi talia.

Cum să DAI BURTA JOS fără efort?

Mulţi bărbaţi sunt disperaţi de burtă. Merg la sală. Fac cardio, abdomene, ridică greutăţi la picioare, merg la bazin. Constată că după o lună nu au dat niciun centimetru de burtă. La fel fac şi femeile. Dar nu se uită la ce mănâncă. Dacă mergi la sală şi spargi frigiderul după e totuna. Mai bine nu mai mergi şi alegi SOLUŢIA MINUNE.

Învelirile cu ghimbir ras sau dat prin blender, amestecat cu o cremă, pestte care se pune o folie alimentară, poate reduce burta cu 2 cm, potrivit beextrahealthynow.com.

Ai nevoie de:

O lingură mare de ghimbir ras

Câteva lingurițe de loțiune de corp

Folie de plastic

Un prosop

Un elastic

Procedură şi efecte secundare

Înmoaie prosopul în apă caldă și pune-l în jurul taliei. Lasă-l câteva minute, pentru ca porii să se deschidă. Poți repeta procedura, dacă simți că nu și-a făcut efectul. Amestecă, apoi, ghimbirul cu loțiunea de corp și masează zona în care vrei să slăbești. După ce ai făcut asta, înfășoară folia de plastic în jurul taliei și leag-o cu elastic. Nu te strânge prea tare, pentru că trebuie să respiri corect. Stai așa pentru cel puțin o oră și dacă nu te incomodează, poți chiar să dormi cu folia în jurul abdomenului. La început vei simți câteva înțepături, dar nu îți face griji, este un semn că ghimbirul își face treaba.

Vei simţi că te încălzeşti. E reacţia normală a ghimbirului.

Nu trebuie să renunţăm la exerciţiile fizice!

 

Celebrul gin-tonic şi apariţia sa miraculoasă

Pe vremea cuceririi Indiei de către Marea Britanie, ofiţerii au dus cu ei tanin pastile pentru a se proteja de febra galbenă. Constatând că ghimbirul conţine un ingredient activ, un fenol numit 6-gingerol, au produs ginul din alcoolul adus de acasă.

Cu un amestec de tanin s-a produs cunoscutul gin-tonic, des consumat prin pub-urile lumii.

Gingerol pare să fie eficient în cazul tratamentelor de poliartrită reumatoidă. Este un anti-inflamator.

Gingerol are efecte anticancerigene

Gingerol, conform studiilor de specialitate, este citotoxic față de o serie de grupuri de celule canceroase, inclusiv cancer de sânge și cancer pulmonar. Gingerol a fost investigat in vitro pentru efectul său asupra tumorilor canceroase ale intestinului, tesutului mamar, ovarelor și pancreasului, cu rezultate pozitive. Produsul este uneori folosit pentru a energiza caii, o practică ilegală pe hipodromurile lumii.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Durian. Fructul de care s-a speriat Magellan. Vezi ce vitamine conține
Cei care îl considerau doar un fruct tropical urât mirositor vor trebui să-şi schimbe părerea, ...