De ce face PNL LOBBY pentru Kövesi?

Marius Ghilezan OPINIE Principal

Partidul Brătienilor, PNL, cel care a făurit România modernă, după 1990 un partid anticomunist, este în prezent controlat total de  noua securitate. Decizia de susţinere a fostei şefe DNA, Laura Codruţa Kövesi, semnatară a protocoalelor cu SRI, îl stigmatizează şi apostilează ca un partid al serviciilor. Actuala conducere a uitat că 21 din cei 38 de miniştrii ai PNL din perioada post decembristă au fost anchetaţi de procurorii lui Kövesi, făcuţi penali în ochii opiniei publice şi scoşi din viaţa politică. Mulţi au primit decizii de achitare.

PNL nu mai are azi o identitate. Memoria timpului consemnează ieşirile liderului Ludovic Orban din pieţe: “Cine nu sare ia condamnare!” Partidul său se alătură partidelor noii securităţi, +Plus şi USR şi ultraşilor comandidari ai globalismului de la Bruxelles, Macovei, Preda, Mureşan, cei care au acţionat în ultimii ani împotriva intereselor României.

De ce ar alege un elector progresist o clonă a USR?

Liberalii sunt captivii Securităţii. “Băieţii” îi controlează prin dosare. Acţionează la ordin. La fel ca Iohannis, fericitul beneficiar a 46 de decizii de clasare, în tot atâtea dosare penale. Ori de câte ori interesele sistemului securist sunt puse în pericol, Orban&Iohannis sar în ajutor. Dacă citeşti ce scrie Iulian Fota te gândeşti că au luat-o cu toţii cu capul spre gard.

Liberalii, constrânşi sau ghidonaţi, au decis să susţină pentru o înaltă demnitate europeană, o persoană care, conform deciziilor CCR, a încălcat în mod repetat şi grav, legea şi Constituţia României.

Păcat de trecutul multora dintre liderii PNL. Azi, în colivie şi-au ucis trecutul. Îşi amanetează viitorul, doar pentru a scăpa de împovăratul prezent.

Să te asociezi cu duduia de pe canapea, cea care a dormit cu Secu în pat şi a paradit sute de liberali, e semn că PNL e în genunchi. Râde şi capra podului de cât de jalnici au ajuns urmaşii brătienilor.

Loading...

One Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Laura Codruţa Kovesi, URMĂRITĂ PENAL pentru ABUZ în SERVICIU, luare de MITĂ şi mărturie MINCINOASĂ
Fostă şefă a Direcţiei Naţionale Anticorupţie, Laura Codruţa Kovesi anunţă, la Europa FM, că a ...