Sebastian Ghiţă a livrat procurorilor probele video care o pot trimite pe Laura Codruţa Kovesi la Beciul Domnesc

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Sebastian Ghiţă confirmă informaţia că a dat procurorilor probele video şi o serie de mailuri prin care Laura Codruţa Kovesi a fost la crama fugarului şi ce a cerut fostului deputat PSD. Întrebat de reporterii televiziunilor ce conţin probele, el a refuzat să dea detalii, afirmând că nu vrea să fie Kovesi fără fustă. “Să fie judecată la tribunal, nu de către mine sau la televizor.”

Dosarul este deschis de Secţia de Investigare a Magistraţilor pe “Operaţiunea Jakarta,” de extragere a fugarului Nicolae Popa, fără mandat de aducere. Presa vorbeşte despre faptul că fostul şef al DNA i-a solicitat lui Sebastian Ghiţă să plătească avionul privat.

În timpul mai multor intervenţii pe televiziuni, Sebastian Ghiţă a afirmat că a indicat cel puţin zece martori.

“Ea a încercat să îmi închidă gura pentru că știam ce a făcut în tinerețe. Ea mi-a făcut dosare cu probe false, toate au denunțători falși. Mi-am dat seama că a încercat să mă închidă pentru că știam două lucruri: cea cu cucuveaua mov și cu avionul din Jakarta. Asta am spus la audieri. Doamna procuror știe și mai multe lucruri decât știu eu că s-a întâmplat”, a mai spus Sebastian Ghiță.

Publicistul Ion Cristoiu susţine că puţină lume a sesizat o coincidenţă. Sebastian Ghiţă a depus plângerea penală împotriva lui Kovesi în aceeaşi zi din decembrie 2018 când fosta procuroare şefă a DNA şi-a depus candidatura pentru postul de Procuror European. „Cineva din sistem ştia.”

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Prințul Charles, la o slujbă ortodoxă alături de românii din Marea Britanie
Prințul Charles al Marii Britanii a participat joi după-amiază la o slujbă ortodoxă alături de ...