De ce Liviu Pleşoianu vrea expulzarea lui Hans Klemm?

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC

Ambasadorul SUA, Hans Klemm, şi-a depăşit prerogativele diplomatice prin afirmaţiile sale care pot fi înţelese ca o imixtiune în treburile justiţiei, consideră analiştii.

“În acord cu prevederile Convenției de la Viena privind relațiile diplomatice, solicit EXPULZAREA de urgență a ambasadorului american Hans Klemm! Acest individ a depășit deja orice limită a diplomației și a bunului-simț! Mai nou, exercită presiuni asupra procurorilor pentru a o face scăpată pe unealta-Kovesi! …Ceea ce nu face decât să confirme ceea ce și eu, și alți câțiva ne asumăm PUBLIC să spunem: Kovesi a fost unealta Administrației Hillary-Obama!”, susţune deputatul Liviu Pleşoianu.

Pe motiv că nu e pentru prima oară când ambasadorul dă sugestii justiţiei şi clasei politice cum să organizeze sistemul judiciar, Pleşoianu cere expulzarea lui.

Ambasadorul american o susţine pe Kovesi pentru Bruxelles

Hans Klemm a declarat: „Avem încredere în experienţa profesională a Laurei Codruţa Kovesi în România şi susţinem eforturile ei de a căuta oportunităţi profesionale în comunitatea internaţională. Este extrem de dezamăgitor să vedem încă o încercare aparentă de a o discredita. Îi urăm succes!”

Loading...

One Comment

  1. Corect! Acest personaj face de rușine mii de ani de tradiție diplomatică europeană. De altfel, a depășit copios perioada standard a unei misiuni diplomatice de ambasador. MAE poateși se cuvine a cere guvernului SUA să-l recheme și să numească un ambasador autentic, nu un personaj cinic, toxic, care a făcut mult rău României, Statelor Unite și raporturilor bilaterale, exact ca predecesorul său dl. Gittenstein.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Cum să scapi de durerile cervicale şi lombare fără bisturiu? / NUCLEOPLASTIA, metodă mini-invazivă
A apărut şi în România un tratament mini-invaziv pentru cei care suferă de hernie de ...