Mormântul lui Karl Marx a fost vandalizat. VEZI ce au scris făptașii pe monument!

Valentin Borcea ACTUALITATE POLITIC Principal SOCIAL

Mormântul lui Karl Marx din Marea Britanie a fost vandalizat pentru a doua oară în nici două săptămâni. Acum, persoane necunoscute au scris cu vopsea roșie mesaje anticomuniste pe monumentul care include și un bust al filosofului.

Astfel, pe soclul de marmură al statuii care marchează locul de veci al lui Karl Marx au apărut următoarele mesaje:

  • Omagiu pentru Holocaustul Bolșevic, 1917-1953 (anul apariției URSS și anul morții lui Stalin), 66 de MILIOANE de morți 
  • IDEOLOGIE A FOAMEI
  • DOCTRINĂ A URII 
  • ARHITECT AL GENOCIDULUI, TERORII, OPRESIUNII ȘI CRIMELOR ÎN MASĂ

Reacţii la ascensiunea neomarxismului în occident

Nu a fost ratată niciuna dintre cele patrul fețe ale monumentului. Această acțiune a venit la nici după săptămâni după ce persoane necunoscute au spart cu un ciocan (și cu o seceră?) placa de marmură pe care este trecut numele lui Karl Marx și a celorlalte persoane îngropate în acel loc de veci.

Mormântul „părintelui comunismului” se află în cimitirul Highgate din Londra. Administratorii acestuia au criticat pe Twitter gestul vandalilor, pe care l-au numit „Fără sens. Stupid. Ignorant”. Monumentul funeral este considerat unul de importanță istorică și este protejat de lege. Până acum, nu au fost prinși autorii niciunuia dintre cele două atacuri.

Aceste acțiuni, deși ilegale, pot fi considerate reacții la ascensiunea neomarxismului în Occident, deghizat pe post de progresism. Fostul candidat exhibiţionist la preşedinţia SUA, Bernie Sanders,”marcat de mirajul socialismului sovietic unde şi-a petrecut luna de miere” şi Yanis Varoufakis, un apostol declarat al lui Karl Marx, şi-au unit forţele într-un proiect „anti establishment, antinaţionalist, anfifascist, antiimperialist, antiglobalist şi anticoncept democratic”.

Comunismul, cea mai criminală ideologie din istorie

De ce neomarxism? Pe că marxiștii originali erau onești, nu își ascundeau obiectivele. “Comuniștii resping ascunderea ideilor și țelurilor pe care le urmăresc. Ei declară deschis că obiectivele lor pot fi obținute doar prin răsturnarea cu forța a tuturor condițiilor sociale existente. Clasa conducătoare trebuie să tremure în fața revoluției comuniste” – a scris Karl Marx în Manifestul Partidului Comunist.

Comunismul este de departe cea mai criminală ideologie din istoria omenirii. Dacă nazismul a fost limitat la o singură țară și la o perioadă scurtă de timp, 12 ani, comunismul s-a răspândit în jurul globului și dăinuie în cele mai puțin libere țări din lume: China, Coreea de Nord, Vietnam, Laos și Cuba, printre altele.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Risc de ATAC TERORIST în Balcani. Ministerul de Externe avertizează!
Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în ...