Alina Bica îi cere Laurei Codruța Kovesi o SUMĂ FABULOASĂ. Ca daune pentru 80 de zile de închisoare

Marius Ghilezan ACTUALITATE POLITIC Principal

Alina Bica, fostă șefă DIICOT, a făcut o plângere prin care s-a constituit parte civilă împotriva Laurei Codruța Kovesi și a procurorilor care au arestat-o. În timp și-a demonstrat nevinovăția.Cere 2 milioane de euro despăgubiri.

Fosta șefă DIICOT a afirmat că demersul ei a fost formulat anterior candidaturii fostei șefe DNA la postul de Procuror General European.

„ Eu am formulat acea plângere în iunie 2018 deoarece în dosarul penal cu pricina am fost arestată nelegal 80 de zile, la finalul procesului am fost declarată nevinovată. Plângerea mea s-a întemeiat pe trei aspecte. Declaraţia domnului Simu, dată în apel în faţa judecătorilor în care a explicat cum a fost scos de domnul (Gheorghe, n.r.) Popovici şi a fost obligat să mintă în ceea ce mă priveşte. Declaraţiile lui Mihăilescu, Şerban Pop, şi un raport în care Inspecţia Judiciară spune că în raport cu acel dosar m-am comportat corect”, a declarat fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, la Antena3.

În timpul mandatului lui Băsescu, Alina BICA și Elena UDREA au fost filate de către un serviciu secret, se presupune, la comanda DNA.

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Preşedintele IOHANNIS a semnat pentru noii miniştrii. Cine vor conduce “Dezvoltarea” şi “Transporturile”?
Președintele României, Klaus Iohannis, a semnat joi, 21 februarie, următoarele decrete: Decret pentru numirea în ...