GOARNELE #Rezist cer scoaterea ARSENALULUI de luptă

Marius Ghilezan OPINIE Principal

Trebuie folosit tot arsenalul, de la protestele pașnice, susținute zi de zi, în toate orașele, până la greva generală” – scrie un AYATOLLÁH al mișcării  # rezist, camuflat în jurnalist. El recomandă o grevă a magistraților care – zice el – ar cutremura societatea.

Nu e greu de imaginat cum se vor opri livrările de pâine din cauza presupusei greve.

Lăsăm la o parte că misiunea unui jurnalist este să relateze un context, un eveniment, nu să provoace un protest sau o grevă.

Agresivitatea vuvuzelelor arată disperarea celor care pierd influența politică.

Jurnalismul de calitate a căzut sub satârul informației gratis date de net, iar unii dintre așa zișii influenceri au dat covrigul pe pralinele fine ale Unității.

Ştirile FALSE, demascate de jandarmerie, devoalează strategia absolut iresponsabilă a propagandei noii securităţi, care vrea cu orice preţ să isterizeze populaţia şi să scoată lumea la acţiuni anarhice de stradă.

Și NKVD-iștii foloseau rețelele sociale pentru a schimba agenda populației. Revoluția permanentă e apanajul anarhiștilor.  

Liderii mișcărilor de protest sunt disperați că nu mai iese lumea la proteste. Astfel, fie recurg la FAKE NEWS, fie la influenceri să provoace și să incite populația anti-PSD la ieșiri în stradă.

În Germania, Consiliul audiovizualului a interzis incitările la violențe. Dacă s-ar muta teveurile noastre la ei ar plăti la amenzi și s-ar trezi cu dosare penale cât casa. Dar aici se poate pentru că li se permite.

Noroc că Batistuță se mută din agenda jihadului televizat pe blana mai moale a adunării de voturi.

Dacă vor mai exista timpuri normale în țara noastră practicile de diversiune – predate în școli – vor avea studii de caz.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
IOHANNIS alunecă pe CIFRE și nu poate schia
Iohannis a DECIS să atace Legea BUGETULUI la CCR pe motiv că lipsesc investițiile și ...