Ministru obligat să-și ceară scuze după ce a întârziat 3 minute. Vezi în ce țară!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Yoshitaka Sakurada, ministrul japonez responsabil cu Olimpiada, a fost nevoit să-și ceară scuze că a întârziat trei minute. Oficialul nu a ajuns la timp la o ședință la Parlament iar opoziția i-a bătut obrazul. Bărbatul a fost acuzat că și-a bătut joc de funcția pe care o are pentru că a întârziat trei minute. În replică, opoziția a boicotat ședința comisiei parlamentare de buget timp de cinci ore.

A întârziat 3 minute și a fost obligat să-și ceară scuze

Yoshitaka Sakurada nu este nici la prima gafă, de aceea a fost taxat atât de rău. Săptămâna trecută, a fost aspru criticat după ce a zis că e dezamăgit de faptul că un sportiv japonez cu șanse la aur olimpic s-a îmbolnăvit de leucemie. Și după acest incident a fost forțat să-și ceară scuze public.

(AP Photo/Koji Sasahara)

Anul trecut, când a fost numit în funcție, ministrul a recunoscut că nu a folosit niciodată un computer, deoarece deleagă toată munca subordonaților. Oficialul este responsabil cu securitatea cibernetică pentru Olimpiada de la Tokyo de anul viitor.

Punctualitatea, o mare virtute în Japonia

Opoziția i-a cerut în repetate rânduri demisia lui Yoshitaka Sakurada. Influentul cotidian Asahi Shimbun a publicat săptămâna aceasta un sondaj despre ministru. 65% dintre respondenți au spus că oficialul nu este capabil să-și îndeplinească atribuțiile. Doar 13% au spus că este omul potrivit pentru acea funcție.

Japonezii sunt cunoscuți în toată lumea pentru punctualitate, corectitudine și precizie. Standardele sunt și mai ridicate în cazul persoanelor publice. Nu puține au fost cazurile de oficiali nevoiți să demisioneze și să-și ceară scuze, cu ochii în lacrimi, pentru lucruri care în alte țări ar fi considerate triviale.

În mai anul trecut, o companie feroviară și-a cerut iertare pentru că unul dintre trenuri a plecat cu 25 de SECUNDE MAI DEVREME. Reprezentanții firmei au spus „marea dificultate prin care au fost puși să treacă pasagerii nu are scuză”. Același lucru s-a întâmplat și în noiembrie 2017, după o plecare cu 20 de secunde mai devreme.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
GOARNELE #Rezist cer scoaterea ARSENALULUI de luptă
”Trebuie folosit tot arsenalul, de la protestele pașnice, susținute zi de zi, în toate orașele, ...