A renuntat la muzica si la politica, iar acum e pilot la o mare companie aeriana si multi romani au zburat cu el

AdminRO Diverse

Mihai Sturzu, fostul membru al trupei Hi-Q, s-a reprofilatArtistul a renuntat atat la muzica, cat si la politica si a facut o schimbare majora in cariera sa.

Mihai Sturzu, in varsta de 39 de ani, demonstreaza ca niciodata nu este prea tarziu sa o iei de la capat si sa faci o schimbare radicala in viata. Recunoscut pentru activitatile multiple si diverse in care s-a implicat de-a lungul timpului, Mihai Sturzu a schimbat din nou traiectoria, de asta data, nu doar la figurat, ci si la propriu.

Dupa ce a studiat filologia, a jucat handbal de performanta timp de 6 ani, a fondat trupa Hi-Q, avandu-i alaturi pe Dana Nalbaru si Florin Grozea, a obtinut diploma de scafandru profesionist si s-a implicat in politica, fiind deputat timp de 4 ani, ei bine, iata ca Mihai Sturzu s-a facut… pilot de avion:

„Aviata este visul copilariei. Eu am copilarit in anii de comunism, locuiam in Brasov, in inima tarii, cu constiinta suprema a faptului ca noi nu puteam iesi din tara. Tin minte ca ma uitam pe cer si vedeam avioane si-mi imaginam cum ar fi sa fiu intr-un avion, cum ar fi sa vezi lumea de sus. Niciodata nu e prea tarziu sa-ti traiesti visurile. La 32 de ani m-am apucat sa fac primele cursuri de pilot privat si mi-a placut atat de mult incat nu m-am putut abtine, asa ca am continuat studiile in domeniul aviatiei„ – a declarat Mihai Sturzu.

Fostul component al trupei Hi-Q este in prezent pilot de linie la o companie aeriana low-cost care transporta pasagerii in Europa si nu numai. Conform dcnews.ro, acesta ar avea salariul aproximativ 36.000 euro anual. Din noua postura, artistul a pilotat avionul in care se aflau intocmai colegii sai, Paul Surugiu, alias, Fuego, Adrian Enache, insotit de cei doi copii ai sai, Diana si David, Iuliana Marciuc, dar si scriitoarea si textiera Rodica Elena Lupu.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Liviu DRAGNEA, la Congresul PES: “Dreapta ne vrea dezbinaţi”
Preşedintele PSD Liviu DRAGNEA a declarat vineri, la Congresul socialiştilor europeni, organizat la Madrid, că ...