Donald Trump a luat două „Zmeure de Aur”. Vezi pentru ce roluri!

Valentin Borcea ACTUALITATE INEDIT INTERNATIONAL

Donald Trump a câștigat nu una, ci două „Zmeure de Aur” în cadrul galei de anul acesta. Trofeul este considerat un anti-Oscar, acordat celor mai proaste performanțe cinematografice.

Președintele american a fost nominalizat anul acesta în categoria „cel mai prost rol principal masculin”, pentru imaginile de arhivă din documentarele semnate de Dinesh D’Souza „Death of a Nation” şi Michael Moore „Fahrenheit 11/9”. De asemenea, a mai primit o nominalizare pentru cel mai nefericit cuplu de pe marele ecran, tot pentru rolul din aceste filme. „Partenera” lui Donald Trump, potrivit criticilor: meschinăria lui fără margini. Liderul de la Casa Albă a câștigat la ambele categorii.

Donald Trump, triplu laureat la Zmeura de Aur

Paradoxal, acestea nu sunt primele Zmeure de Aur din parlamerul lui Donald Trump. El a mai câștigat un asemenea trofeu în 1991, pentru un rol secundar în filmul „Ghosts Can’t Do It”.

Cea de-a 39-a ediţie a galei premiilor Zmeura de Aur (Razzie Awards) a avut loc cu o zi înainte de ceremonia Oscarurilor.

Nominalizaţii şi câştigătorii premiilor Zmeura de Aur sunt votaţi online de cei aproximativ 1.000 de membri ai Golden Raspberry Award Foundation. Calitatea de membru se cumpără cu 40 de dolari. Gala Zmeura de Aur a fost înfiinţată, potrivit creatorilor ei, ca un „antidot” la ceremonia Oscar. Prima ei ediţie a avut loc pe 31 martie 1981. Premiaţii cu Zmeura de Aur vin rareori să îşi ridice trofeele, a scris Mediafax.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
România trimite soldați și elicoptere în MALI. Vezi de ce!
România va participa din luna octombrie la misiunea ONU de stabilizare a situaţiei din Republica ...