HOROSCOP. Ce surprize aduce DRAGOBETELE pentru unele zodii?

Dragoș Nelersa Diverse Principal

Iată horoscopul pentru azi, 24 februarie, pentru toate zodiile! Ce le este sortit chiar în ziua dragostei? Cine va suferi și cine va trăi cea mai frumoasă zi din viață? Ai mai jos toate previziunile inedite pentru toți nativii. Se pare că relațiile parteneriale îți solicită aportul la finele săptămânii.

 Berbec, cea mai iubăreaţă zi

Relațiile parteneriale îți vor solicita aportul la finalul acestei săptămâni. Sunt posibile neînțelegeri și discuții aprinse, însă reține că doar tu ești cel care poate duce lucrurile pe un făgaș mai bun. Fii înțelegător și diplomat, pentru că riști să strici relații și colaborări bune. Nemulțumirile pot fi legate de banii și bunurile pe care le deții în comun cu un partener de viață sau de afaceri. La capitolul dragoste, Berbecii sunt hotărâți să trăiască cel mai frumos dragobete din viață!

Taur, probleme de sănătate

Va continuă săptămâna de lucru și în weekend. Ori mergi la serviciu, ori îți iei de lucru acasă. Colegii și șefii sunt reticenți vizavi de elanul tău muncitoresc, de aceea ferește-te de ei. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului uro-genital și cap. Evită consultațiile, analizele medicale și intervențiile chirurgicale pe cât posibil. Dozează-ți eforturile și îngrijește-ți organismul. La capitolul Dragoste, va fi un Dragobete de neuitat – surpriză inedită din partea celui drag, poate fi o cerere în căsătorie!

 Gemeni – Dragoste, Bani, Carieră

Cheful de distracții și aventuri te va face remarcat în anturaj zilele acestea. Insă, cei dragi și în special persoană iubită, nu văd cu ochi buni starea ta de spirit. Există posibilitatea să ajungeți la discuții aprinse pe teme neimportante. Fii prudent și ține cont și de nevoile celor din preajmă ta. Pe de altă parte folosește-ți creativitatea și organizează serate amuzante pentru cei dragi. Abordarea unui hobby îți poate aduce liniște și pace în suflet. Un Dragobete inedit și original, așa cum preferă Gemenii.

Horoscop 24 februarie Rac

Activitățile gospodărești sunt cele mai indicate la sfârșitul acestei săptămâni. Îți sunt favorizate curățeniile generale, reparațiile curente și reamenajarile interioare. Sunt momente bune de a plănui desfășurarea sărbătorilor de iarnă alături de cei dragi. Relațiile cu membrii familiei sunt tensionate, dar cu puțin efort vei depăși totul cu bine. Emotivitatea te poate cuprinde pe neașteptate, însă ține-ți firea Dragobete cu surprize pentru emotivii Raci – vor avea parte .de o zi cu dragoste, de dimineață până seara.

Horoscop Dragobete Leu

Tu s-ar putea să fii mai mult pe drumuri în acest weekend. Ori pleci într-o vizită la cineva drag, ori mergi la un curs sau seminar scurt. Sunt momente bune pentru schimb de informații și pentru lărgirea orizontului cunoașterii. Totuși selectează atent subiectele discuțiilor pentru că riști să-ți încarci mentalul cu aspecte neimportante pentru ține. Unele vești legate de cunoscuți te pot îngrijora, dar nu este cazul. Dragobete neliniștit pe 24 februarie. Se pare că nu veți avea prea mult timp la dispoziție cu persoana iubită. Deplasări neașteptate.

Fecioară, probleme financiare

Totul se va învârti în jurul banilor în acest weekend. Faci cumpărături, te gândești să faci cadouri, existând posibilitatea să primești și tu unele. Fii prudent pentru că se impun restricții la capitolul cheltuieli. S-ar putea să afli vești importante legate de salarizarea de la un loc de muncă sau despre modificarea condițiilor de lucru. Pune bani deoparte, cheltuiește strictul necesar și ai grijă să îți achiți la datoriile de orice fel. Un Dragobete cam cheltuitor se anunță pe 24 februarie. Nu ar strica să vă mai temperați elanul. Persoana iubită vă apreciază și fără prea multe cadouri.

Balanță, astrele te îndeamnă să începi o dietă

Stările tale de spirit fluctuează destul de mult la finalul acestei săptămâni. Recomandabil este să te controlezi și să-ți vezi mai mult de treburile tale. Astrele te îndeamnă să începi o dietă, să-ți reorganizezi programul săptămânilor următoare sau să te ocupi de gardaroba. Relațiile cu ceilalți sunt tensionate, de aceea evită provocările lor. Poate ar fi bine să faci și o selecție a persoanelor pe care le ții în preajmă ta și cărora li te destainuiesti. Ceartă de Dragobete, dar nimic serios!

 Scorpion, ai nevoie de odihnă!

Sufletul tău are nevoie de liniște și singurătate zilele acestea. Dialogurile interioare te pot ajută să-ți explici unele evenimente. S-ar putea să descoperi nereguli la serviciu și în relațiile cu cei apropiați. Bine ar fi să-ți trasezi noi direcții de viață și să abordezi altfel situațiile cu care ai de-a face în ultimul timp. Organsimul este obosit și are nevoie de îngrijiri speciale. Folosește remediile bunicii și odihnește-te mai mult. Un Dragobete care vă priește- trăiți bine în liniștea căminului vostru.

 Săgetător, nu te certa!

Sfârșitul acestei săptămâni este marcat de întâlniri și dialoguri aprinse cu prietenii. Sunt posibile altercații și contradicții, dar sunt momente pasagere, așa încât nu pune la suflet. Totuși ar trebui să fii mai atent la cei care îți pun bețe în roatele vieții. Îndepărtează-te de persoanele nepotrivite și de cele care doresc să-ți afle planurile de viitor. Poți află informații prețioase legate de parteneriatele și colaborarile în care ești implicat sau vrei să te implici. Un Dragobete romantic peste măsură, lucruri noi și îndrăznețe în amor!

Capricorn, trăieşte clipa!

Ochii și urechile lumii sunt ațintite asupra ta. S-ar putea să fii invitat la reuniuni cu mulți invitați, cunoscuți sau mai puțin cunoscuți, și va trebui să faci față. Ești combativ, pus pe ceartă și asta nu da bine în față celorlalți. Fii prudent și dozează-ți energia internă. Un șef sau o persoană cu autoritate te poate provocă la discuții pe teme de larg interes. Cu puțin efort și diplomație vei reuși să depășești totul cu bine. Un Dragobete care vă sugerează să lăsați la o parte gândurile despre muncă și să trăiți clipa.

Vărsător, mai multă cultură nu strică

Relațiile cu cei aflați departe de ține și de țara sunt la ordinea zilei la finalul acestei săptămâni. Unele informații te pot alarmă, însă selectează-le și notează-le doar pe cele care îți sunt cu adevărat de folos. Demersurile legate de călătorii se pot amâna. Serile de weekend sunt potrivite activităților culturale. Vizionează o piesă de teatru, ascultă un concert de muzică sau lecturează o carte bună. Un Dragobete care se lasă cu o ieșire romantică. Persoana dragă vă surprinde cu o propunere de nerefuzat.

 Pești, ce e iubirea? dar moartea?

Banii și bunurile altora te interesează mai mult decât câștigurile tale personale. S-ar putea să fii nemulțumit de ceea ce obții de la alții, însă deocamdată ar fi bine să folosești doar ceea ce poți câștiga din muncă ta. Este nevoie să-ți achiți taxele, facturile sau datoriile de orice fel. Pe de altă parte evită să te afunzi prea mult în problemele cotidiene. Orientează-ți gândurile și către laturile spirituale ale vieții. Un Dragobete ”spiritual” se anunță, vor fi multe discuții care implică teme ancestrale: ce e iubirea, ce e moartea, ți… multe ”de ce-uri!”

 

 

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
O prințesă, noul ambasador al Arabiei Saudite în SUA
Prințesa Reema bint Bandar al-Saud va deveni noul ambasador al Arabiei Saudite în Statele Unite. ...