Marius Ghilezan ȘOCHEAZĂ: „O susțin pe Kovesi!” Motivul este neașteptat

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Jurnalistul Marius Ghilezan a anunțat că o susține pe Laura Codruța Koveși pentru funcția de procuror-șef european. Într-o postare pe Facebook a scris că își dorește ca fosta șefă a DNA să reușească să devină șefă a Procuraturii Europene. Motivul este simplu: numirea Laurei Codruța Koveși va dovedi că în spatele luptei anticorupție s-au ascuns și alte motive nefaste.

„M-am transformat într-un fervent susţinător a Laurei Codruţa Kovesi. Vreau ca ea să reuşească, pentru a mi se valida teoria, demult exprimată, că ROMÂNIA n-a fost decât un experiment pentru subjugarea unor ţări prin Lupta anticorupţie. La un #huexit diaspora unită cu strada va pleca la muncile de jos din Occident cu avionul, nu prin Ungaria. La băieţii buni, vom aranja vize. ENJOY” – a scris Marius Ghilezan pe Facebook.

Reamintim că Laura Codruța Koveși a fost votată drept candidatul favorit al Comisiei LIBE din Parlamentul European pentru șefia EPPO. Totuși, este doar o victorie de etapă. Decizia finală va fi luată în urma negocierilor dintre PE și Consiliul UE, care și-a exprimat deja susținerea pentru francezul Jean-Francois Bohnert. De asemenea, președinția rotativă a Consiliului UE este deținută de România, iar guvernul de la București nu este de partea fostei șefe DNA.

Loading...

One Comment

  1. Paradoxul din declarația lui Marius Ghilezan ascunde un sarcasm ucigător. E limpede că plagiatoarea va avea fix praful de pe tobă, în timp ce profesionistul de aleasă valoiare va fi șeful Procuraturii europene, fiindcă nu-i pentru cine se pregătește în stil sorosisto-macovis, ci este după sacrosancta dreptate!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Braconieri turci, respinși cu FOCURI DE ARMĂ de Paza de Coastă (VIDEO)
Paza de Coastă a României a deschis focul asupra unei nave turcești care pescuia ilegal ...