Construcția Catedralei Naționale merge înainte. BOR nu permite „bețe-n roate”

Valentin Borcea ACTUALITATE SOCIAL

Lucrările pentru finalizarea Catedralei Naționale au fost reluate la scurt timp după sfințirea altarului și se desfășoară în condiții optime datorită vremii favorabile. Eforturile sunt concentrate pe finalizarea construcției celei mai mari dintre turle, dar și pe montarea învelitorilor de cupru pe turlele mici, a informat Basilica.ro.

Până acum, totul este CONFORM GRAFICULUI. Câte proiecte făcute oriunde în lume se pot lăuda cu asta?

Lucrările la turla Pantocrator, cea mai mare, au avansat până la cota +91. În zona altarului se construiește șarpanta metalică ce va închide partea de est a Catedralei Mântuirii Neamului.

„Se lucrează la Turla Pantocrator la armare, cofrare respectiv betonare pereți peste cota +91, iar la partea de șarpante metalice lucrăm la Turla Clopotniță și la Altar. Pe partea de sud-est, lucrăm la învelitorile de cupru peste turlele mici, iar pe partea dinspre vest la completarea asterelii peste șarpanta metalică de la turlele mici”, inginerul Vlad Florin Popescu pentru agenția de presă a Bisericii. 

Inginerul a precizat că până la finalul lunii mai este planificată finalizarea montării învelitorilor la turlele mici și la Turla Clopotniță dar și începerea tencuielilor exterioare, în funcție de condițiile meteorologice.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Ce condiţii trebuie să îndeplineşti pentru “Prima Casă”?
O nouă ediţie a Programului „Prima Casă” demarează pe 1 martie, cu un buget de ...