Klaus Iohannis NU îl primeşte la Cotroceni pe președintele CEDO

Cosmin Ţintă POLITIC Principal

Guido Raimondi, președintele Curții Europene a Drepturilor Omului, va efectua o vizită în România, în perioada 7-8 martie 2019.

Guido Raimondi îi trimisese lui Klaus Iohannis o solicitare, încă din 21 februarie 2019, pentru a fi primit de către președintele României. Printr-o adresă a Administrației Prezidențiale, remisă Curţii Europene, acesta este informat, însă, că şeful statului are agenda plină în datele de 7 si 8 martie.

„În răspuns la adresa dumneavoastră din 21 februarie 2019, referitor la solicitarea primirii de către Preşedintele României, domnul Klaus Werner IOHANNIS, a domnului Guido Raimondi, preşedintele Curţii Europene a Drepturilor Omului, cu ocazia vizitei pe care acesta o va efectua în România în perioada 7-8 martie 2019, vă informăm că Preşedintele României nu va putea da curs solicitării de primire a înaltului oficial din motive legate de agendă”, a fost mesajul lui Iohannis către preşedintele CEDO.

Pe site-ul Administrației Prezidențiale nu a fost postat deocamdată programul lui Klaus Iohannis pentru cele două zile. Guido Raimondi se va întâlni cu Viorica Dăncilă, cu Tudorel Toader și cu reprezentanții Parlamentului pe parcursul vizitei în România.

În ultimii 20 de ani, amenzile totale plătite de România se apropie de 83 milioane de EURO.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Taxă de intrare în oraș. Unde se aplică?
Consiliul municipal din Veneţia a aprobat o taxă de intrare pentru turişti. Taxa va creşte ...