Regina Letizia a Spaniei a ŞOCAT. Vezi motivul!

Andrei Marcu Uncategorized

Regina Spaniei în vârstă de 46 de ani a sosit la braţul soţul ei, Regele FELIPE, la un eveniment public din Madrid. Pentru aceste EVENIMENT, Letizia a îmbrăcat o rochie din piele neagră, strânsă cu o  curea în talie din acelaşi material, un clutch negru şi o pereche de pantofi nude, conform Click.ro.

Până şi coafeza i-a dat un look diferit. Letizia a optat pentru un ponytail, în locul vreunui coc stilizat, aşa cum obişnuia să se prezinte. Toţi cei prezenţi la eveniment au fost şocaţi de apariţia stilată a Reginei Letizia.

Noua modă a rochiilor de PIELE

Rochiile din piele sunt actuale, conferind un look hot & chic, spun stiliştii consultaţi de NEWSTANDARD. Pot fi purtate atat în sezonul rece, cât şi în sezonul cald, fiind sexy şi totodată elegante, pentru un vibe aparte şi îndraznet.

Pielea a fost multă vreme asociata stilului punk ori rock, însă în prezent este un material tot mai apreciat şi utilizat de toţi designerii vestimentari, fiind extrem de solicitat de persoanele pasionate de modă, devenind chiar un material clasic preferat pe tot timpul anului, utilizat atât pentru ŢINUTELE de zi cât şi pentru cele de clubbing. O mulţime de piese vestimentare sunt realizate din înlocuitori de piele. Nu e cazul Reginei SPANIEI.

 

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Pilot fără licență descoperit la o companie aeriană
Un pilot al companiei  South African Airways a fost acuzat că a pilotat fără licență ...