Neicuşor Ban sau despre agramatismul resurecţional

Marius Ghilezan OPINIE Principal

Nicuşor Dan s-a născut la manutanţă şi a murit politic speranţă. Ar spune Tanţa de la Popotă. Iată că după ieşirea sa, justificată drept deviaţionism de la linia partidului, îşi face reintrarea PLENARĂ, nu penală, în traiectoria orbitoare a agramatismului funcţional. Tot cu gândul la şlagărul „ce-ai fost Neică odată, hai s-o userim  deîndată”, bagă VIRGULA între subiect şi predicat, un fault grosolan la gramatică. Nu are cine să strige henţ la limbă! Galeria e prea ocupată cu scoaterea ochilor adversarului.

 

Mai ştie cineva de dosarul penal al USR? De pierderea de memorie a lui Neicuşor, când nu-şi mai amintea de unde i-au sărit câteva sute de mii de euro? Aşa am înţeles că factorul de protecţie, luat la prima semnătură la AUTOBAZĂ, ţine toată viaţa.

Şi lui LENIN i-au pregătit unii în Cabarete Voltaire asaltul ţarismului rus. Nu i-a trebuit să facă şcoală, să scrie corect gramatical, resurecţia l-a prins la ora şi la locul potrivit.

Astfel, NOUA GENERAŢIE – slobozită din himenul voluptos al securităţii – nu e diferită de cea a partidelor clasice. Numai că există ochi diferiţi şi dinţi diferiţi care îmbucă din friptura ideologică.

Şi Lenin a intrat cu pistolul în Palatul de iarnă, fără tocul academiei, şi de la el o pleiadă de Che Guevarişti –fără masterate şi gramatici puse la punct – au apărut cu REVOLUŢIA ca marcă a schimbărilor.

Când ai de ales între mânuţa justiţiei şi pălmuţa învăţătoarei ce faci? Candidezi! Doar n-o să rămână murăturile tanţei, croitoresei de la popotă, ne halite? Ciorba cu salvatori e cu de toate. N-are sare, n-are piper. Dar e servită de o armată de gângavi neduşi la şcoală.

Pentru cine să mai conteze o simplă virgulă între subiect şi predicat? Chiar aşa, SE împiedică REVOLUŢIA de o virgulă?

Cum e aia cu “Mărun faivii”? Daţi bilete gratis la boborul userist şi uită iar să meargă la vot!

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Vezi când va avea loc Marele CUTREMUR de magnitudine de 8 grade pe scara Richter!
George Mărmureanu, directorul onorific al Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP), a vorbit recent publicaţiei ...