Vezi când va avea loc Marele CUTREMUR de magnitudine de 8 grade pe scara Richter!

Cosmin Ionescu ACTUALITATE INVESTIGAȚII Principal

George Mărmureanu, directorul onorific al Institutului Naţional pentru Fizica Pământului (INFP), a vorbit recent publicaţiei TEO despre viitorul cutremur. El susţine că următorul va fi de adâncime mare, spre norocul nostrum. Acesta va fi comparabil în magnitudine cu cele din 1940 şi 1802, care s-au produs la adâncimea de 150 de kilometri şi au fost înregistrate cu 7,7 grade pe scara Richter, respectiv 7,9.

Magnitudinea va fi de 8

Profesorul de 79 de ani susţine că va avea magnitudinea de 8 şi se va simţi până la Cairo.

„Cutremurele vrâncene nu ştii când vor fi sau cât de mari vor fi. Eu am ajuns la concluzia că sunt întâmplări, se întâmplă lucruri asupra cărora nu avem niciun control”, a declarat cercetătorul. Tot el spune că urmează un seism major, potrivit wowbiz.ro „Cutremurul va fi adânc şi acesta va fi norocul României. Cu cât e mai adânc, cu atât energia se disipă pe o suprafaţă mai mare. Va fi o suprafaţă foarte mare, de la Moscova la Cairo. Pe toată Europa, aş spune”, a afirmat Gheorghe Mărmureanu despre un viitor seism.

Gheorghe Mărmureanu spune ca seismul ar putea avea până la 8 grade, fiind asemănător celui din anul 1802. „Eu sunt optimist, acesta este cuvântul. Adâncimea va fi de 150-170 de km. Şansele sunt foarte mari să fie după 2040 – 2041. Sunt calcule de peste trei secole şi care văd că se satisfac. Văd că până acum nu am greşit deloc”, a mai declarat Gheorghe Mărmureanu.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
“O serie de derbedei SECURIŞTI blochează ţara.” Vezi cine a spus!
Prezent în judeţul GORJ, preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, duminică, că drumurile expres Târgu ...