DRAGNEA: “ACTUALA campanie a opoziţiei este ultraprofesionistă şi otrăvită de manipulare”

Alina Maria Bogdan Uncategorized

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminică, într-o conferinţă de presă la Târgu Jiu, că PSD îl va susţine pentru prezidenţiale ăe cel mai bine plasat în sondaje. Acesta va fi decis după alegerile europarlamentare.

În faţa presei, liderul PSD a mai amintit că el împreună cu colegii nu vrea să mai stea aşa, inert la fel ca toţi oamenii, care nu au făcut ceva bun pentru această ţară şi continuă să mintă, să dezbine, să înjure, să fie violenţi. Dragnea a recunoscut cu această ocazie că actuala campanie a opoziţiei este “ultraprofesionistă şi otrăvită de manipulare.” “O să le răspundem cu vârf şi îndesat’, a afirmat Dragnea, întrebat de un jurnalist dacă discursul său este cel al unui candidat la prezidenţiale. Dragnea a amintit că preşedintele Klaus Iohannis a spus că guvernarea PSD nu va avea bani pentru măririle de salarii şi pensii, că nu se pot face acestea pe fondul scăderii taxelor. ‘Iar să stăm să-l ascultăm pe Iohannis cum spune că nu avem bani de pensii şi după aia că s-a dovedit că am avut, nu i-a spus nimeni nimic. Când făcea pe marele filosof economic şi spunea că asta e o magie financiară, nu poţi să scazi taxele şi să creşti şi salariile, uite că s-a putut, pentru că economia nu este o aritmetică simplă’, a afirmat liderul PSD, care a argumentat că în ultimii doi ani a crescut puterea de cumpărare a românilor cu 20%, ceea ce este foarte important.

Când va fi anunțat candidatul la prezidenţiale?

 

Totodată, el a subliniat că va fi decis după alegerile europarlamentare din mai candidatul pe care PSD îl va susţine pentru alegerile prezidenţiale din toamnă, reiterând că îşi doreşte ca social-democraţii şi ALDE să aibă un candidat comun. ‘După alegerile europarlamentare (…) Iau în calcul varianta ca din partea alianţei PSD-ALDE să candideze candidatul cu cele mai mari şanse pentru ca Iohannis să nu mai lovească România încă cinci ani de zile. Asta este principalul criteriu care pentru mine, personal, este cel mai important. Obiectivul major este să nu mai fie Iohannis sau cine ştie ce altă invenţie securistoidă’, a mai spus Dragnea. Preşedintele PSD a participat sâmbătă şi duminică, la Reşiţa, respectiv Târgu Jiu, la conferinţele de alegeri ale organizaţiilor PSD din judeţele Caraş-Severin şi Gorj, unde a susţinut discursuri în care l-a atacat pe preşedintele Klaus Iohannis, dar a şi subliniat că nu mai acceptă ca lucrurile bune făcute în ultimii doi ani de guvernare a PSD să fie acoperite de criticile din partea reprezentanţilor opoziţiei sau a celor plecaţi din PSD.

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Crește consistent capitalul companiei prin care Guvernul vrea să concureze cu supermarketurile străine
Guvernul a pregătit majorarea capitalului social de la 100.000 de lei la 93.100.000 de lei pentru ...