„Big Brother” instalat la Sibiu pentru Summitul UE din 9 mai

Cosmin Ţintă ACTUALITATE INEDIT

Sibiul va fi monitorizat video de un sistem performant ce va costa 12,17 milioane lei, necesar Summitului UE din 9 mai, pe care municipiul îl va folosi și ulterior pentru securitatea orașului.

Lucrările au început déjà și sunt executate de Regia Autonomă Rasirom București. Proiectul presupune instalarea de camere de supraveghere video în principalele zone publice ale orașului și pe cele mai importante artere precum și alte echipamente conexe. „Există camere video în zona centrală, dar gradul lor de performanță nu se compară cu ce va fi acum”, susține primarul Sibiului, Astrid Fodor, pentru Tribuna.ro.

Procedura a fost inițiată de Primăria Sibiu în luna septembrie, imediat ce Guvernul a alocat prima tranșă de fonduri pentru finanțarea investiției necesare în contextul Summitului șefilor de state și guverne din statele membre ale Uniunii Europene. Guvernul alocă 10 milioane lei pentru instalarea sistemului iar diferența va fi suportată de către bugetul local al Sibiului.

Toate unităţile şcolare din municipiul Sibiu vor fi închise în perioada 6-10 mai, cu ocazia evenimentului. La Summit, unul cu încărcătură deosebită, având în vedere că este și primul după Brexit, vor fi prezenți 27 de şefi de stat şi de guvern, 36 de delegaţii oficiale, 400 de invitaţi de rang înalt şi peste 800 de jurnaliști internaționali.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
De azi, bilete la festivalul „George Enescu”
Începând de azi vor fi puse în vânzare biletele individuale pentru concertele din cadrul Festivalului ...