Real – Barca / REGALII, fără RONALDO, nu-şi găsesc cadenţa

Alexandru Bancila OPINIE SPORT

Săptămâna trecută ne-a oferit un adevărat recital din punct de vedere fotbalistic, prin duelul de foc între cele două mari echipe de fotbal din Spania, Real Madrid și Barcelona, cunoscut în lumea întreagă sub denumirea de El Clasico.

Spania vrea 100% energie regenerabilă până în 2050

Din ce cauză, am spus că a fost o săptămână specială? Deoarece, am avut parte de „o porție dublă” din acest clasic spaniol, care atrage de fiecare dată audiențe record pe parcursul celor 90 de minute de joc. În ceea ce priveste meciurile, primul a avut loc pe 27 februarie reprezentând returul din semifinalele Cupei Spaniei, iar cea de-a doua întâlnire s-a produs câteva zile mai târziu, pe 2 martie contând în campionat, însă elementul cheie al acestor meciuri a fost reprezentat de faptul că, ambele partide au fost disputate pe terenul celor de la Real Madrid (celebrul Santiago Bernabeu, locul în care multe echipe din fotbalul mare european au fost înfrânte) iar în ambele partide asa cum bine stiti deja, Barcelona a ieșit învingătoare.

Regina Letizia a Spaniei a ŞOCAT. Vezi motivul!

Primul El CLASICO – Eficacitate maximă prezentată de Barcelona

El CLASICO este cel mai urmărit derby de pe planetă. Un fel de derby Steaua – Dinamo, la nivel galactic.

Așa cum am specificat anterior, primul meci s-a jucat în cadrul manșei secunde din Cupa Spaniei (cunoscută sub denumirea de „COPA del REY”/ Cupa Regelui). Această întâlnire a avut însă o încărcătură specială, deoarece rezultatul înregistrat în primul meci pe Camp Nou (stadionul de casă al celor de la FC Barcelona), a fost 1-1, un scor care îi avantajau pe cei de la Real Madrid înaintea returului de acasă. Așa încât datele problemei erau „simple” pentru gruparea catalană (Barcelona), aveau nevoie să realizeze deja celebra „remontada”, prin marcarea a cel puțin unui gol pentru a rămâne în calculele calificării în cea de-a 6-a finala consecutivă a acestei competiții. Iar aceste calcule despre care am amintit anterior, păreau a fi împotriva Barcelonei, mai ales la finalul primelor 45 de minute, în care „Los Blancos” (Real Madrid), au controlat meciul, reușind astfel să își creeze cu o naturalețe de invidiat, șanse de a marca de care însă nu au reușit să profite și prin urmare să treacă în avantaj.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
OUG 114 / Nimeni nu moare printr-o ORDONANŢĂ
Mult discutata OUG 114 NU se poate abroga! Deşi nu fundamentează BUGETUL DE STAT, este ...