Un ceh a fost mâncat de propriul LEU. Destinul tragic al unui iubitor de animale:

Valentin Borcea ACTUALITATE INEDIT INTERNATIONAL

Michal Prasek a sfârșit ucis de ceea ce iubea cel mai mult: leul pe care îl avea în curte. Bărbatul de 33 de ani cumpărase animalul în 2016 și în construise un țarc amplu în spatele casei sale din Zdechov, estul Cehiei. Anul trecut, achiziționase și o leoaică, deoarece spera să împerecheze cele două feline.

Dar nu a ajuns să-și mai îndeplinească visul. Cehul a fost găsit mort în cușca leului chiar de către tatăl său. Fusese sfâșiat de animalele pe care le iubea. Și mai ciudat, poarta țarcului era închisă pe interior, a spus Prasek Senior presei locale.

Mâncat de leul pe care îl ținea în curte

Când au venit, polițiștii au trebuit să împuște ambii lei, deoarece astfel nu puteau ajunge la cadavrul tănărului de 33 de ani. Abia apoi au aflat că leoaica era gestantă. Cea mai cinică reacție a venit din partea primarului din Zdechov. Acesta a spus că în acest fel s-a rezolvat o problemă veche a comunității.

Michal Prasek era în conflict cu autoritățile. Țarcul leilor fusese construit fără autorizație, deoarece primăria a refuzat să o elibereze. Cehul fusese și amendat pentru creștere ilegală de animale. În vara anului trecut, bărbatul a ținut capul de afiș al presei cehe după ce un biciclist a lovit leoaica pe care o scosese la plimbare cu lesa. Poliția a spus că a fost vorba de un incident de trafic.

Dar nimeni au a putut să-i ia leii. Posesia acestor animale este legală în Cehia iar uriașele feline nu erau abuzate, așa că oficialii nu au avut motiv să le confiște. În prezent, în micul stat central european sunt 195 de lei, 132 de tigri, 140 de pume, 20 de oceloți și 50 de leoparzi deținuți la diverse circuri sau ca animale de companie, potrivit BBC.

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Klaus Iohannis a întârziat bugetul degeaba. Vezi decizia CCR
Curtea Constituțională a României a respins cu unanimitate de voturi ca neîntemeiată sesizarea președintelui Klaus Iohannis pe ...