În biroul lui LIVIU DRAGNEA se discută despre finalizarea CODURIL0R PENALE

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

Florin Iordache a dezvăuit, pentru DCNews, că la întâlnirea de azi din biroul lui Liviu Dragnea, preşedintele PSD va cere tranşarea problemei cu legile JUSTIŢIE Vioricăi Dăncilă și lui Tudorel Toader.

Florin Iordache a explicat că există o prioritate zero pentru PSD-ALDE care nu mai suportă amânare. Fostul ministru al justiţiei, poreclit “altă întrebare” a declarat că în ședința pe care a anunțat-o Liviu Dragnea, la care va participa Tudorel Toader și Viorica Dăncilă, se va tranșa subiectul privitor la modificările pe codurile penale.

„Legile sunt bune așa cum au ieșit, cu mici corelări, dar trebuie să finalizăm și codurile pentru că până la urmă ținem agenda de un an și jumătate cu o serie de decizii ale Curții Constituționale și nu am reușit să finalizăm nici Codul Penal, nici Codul de Procedură Penală. Cred că asta este prioritatea zero, să închidem odată un subiect. Probabil că o să mai fie de-a lungul timpului, unul, două, trei articole, dar până la urmă e anormal să ținem agenda atât timp cu acest subiect. Ce mă împiedică este să vedem dacă Ministerul Justiției își asumă să dea prin Ordonanță articolele declarate constituționale, pentru că celelalte, care trebuie puse în concordanță cu decizia Curții Constituționale, trebuie să le facem noi în Parlament. Ne ține pe loc (n.r. Tudorel Toader) pentru că în decembrie își asumase că le trece pe cele constituționale prin ordonanță, iar pe celelalte le facem noi. Dacă nu le dă, trebuie să mergem cu tot pachetul noi. Aici suntem acum. Sigur, se va discuta și cu domnul Dragnea și cu premierul, pentru că toate lucrurile bune pe cale le facem nu ies în evidență pentru că ținem agenda cu codurile. Să închidem odată această discuție.”, a declarat Florin Iordache.

Totodată el a mai precizat că ştirea privind candidature sa la europarlamentare nu este adevărată, întrebându-se retoric dacă cineva vrea să scape de el prin avansare.

 

 

 

 

 

 

 

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
BOMBĂ LA BEC. De ce nu mai pot candida USR și PLUS să meargă în alianță
BEC respinge  cererea de înscriere în competiția electorală a alianței USR-PLUS. Biroul Electoral Central (BEC) ...