Laura Codruţa KOVESI, denunţată de procurorul Mircea NEGULESCU

Alina Maria Bogdan POLITIC Principal

În ziua în care Parlamentul European a nominalizat-o pentru POSTUL de Procuror GENERAL European, Laura Codruţa Kovesi e pusă sub acuzare pentru coordonarea unui grup infracţional organizat.

Citeşte şi: BREAKING-NEWS / KOVESI, pusă sub urmărire penală într-un al doilea dosar

Procurorul Adina Florea de la Secţia de Investigare a infracţiunilor în Justiţie a ţinut-o cinci ore la audieri. Dacă a fost audiată în primul dosar (cel legat de transportul ilegal de persoane din Jakarta, cazul POPA) în care era martor, măciuca a venit în al doilea dosar în care i s-a comunicat că e pusă sub acuzare în dosarul Negulescu & Onea pentru infracţiunea de coordonare a unui grup infracţional organizat. În dosarul procurorilor de la Ploieşti e acuzată de represiune nedreaptă. Ea fiind în permanent contact cu magistraţii care „paradeau” victimele. Mircea Negulescu, poreclit PORTOCALĂ, a făcut un denunţ contra lui Kovesi. În această situaţie, Kovesi e terminată, susţin sursele din justiţie.

Presa a prezentat înregistrările fraţilor Laura şi Vlad Cosma de la Ploieşti, victime ale lui Negulescu, prin care se prezentau probe AUDIO că procurorii relaţionau cu Florian COLDEA şi Laura CODRUŢA Kovesi.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Gazprom construiește o centrală de 200 MW în Serbia
Grupul petrolier NIS din Serbia, companie controlată de Gazprom, a demarat construcţia unei centrale cu ...