Ca să fie bine, să nu fie rău: demisionarul Nicușor Dan s-a reînscris în USR și va redemisiona

Cosmin Ţintă ACTUALITATE POLITIC

Nicuşor Dan s-a reînscris în USR pentru a putea contrasemna în mod legal protocolul alianţei USR-PLUS, după ce înscrierea acesteia pentru alegerile europarlamentare din 26 mai a fost respinsă de Biroul Electoral Central. Potrivit deciziei BEC, în Registrul partidelor politice figurează că Nicuşor Dan este preşedintele USR, iar Raluca Daneş este preşedintele PLUS.

„Am gasit, impreuna cu echipa juridica (aceeasi din 2016), solutia care sa imi permita sa contrasemnez in mod legal protocolul Aliantei USR PLUS. Nu garantez ca, in urma semnaturii mele pe protocol, contestatia Aliantei USR PLUS va fi admisa. Fac insa tot ce tine de mine, in situatia data, ca o optiune electorala imbratisata de o parte a populatiei, sa poata fi prezenta pe buletinele de vot in 26 mai”, a anunţat Nicuşor Dan pe Facebook.

Liderul PLUS Dacian Cioloş afirmase că decizia BEC este o insultă la adresa electoratului şi un act nedemocratic total şi a avertizat că cele două partide vor face demersurile necesare şi vor protesta „până când acest act nedemocratic şi ilegal va fi îndreptat”.

Pentru Nicușor Dan, lucrurile sunt foarte clare: „O să îmi dau demisia. Eu am aflat această știre ieri, când intram la un medic. După aceea am început să primesc telefoane din toate părțile, am avut propria mea reflecție, a trebuit să văd cum să fac lucrurile în mod legal, am găsit soluția cu înscrierea pentru o perioadă scurtă în USR, le-am comunicat-o și au fost imediat de acord”, a declarat Nicușor Dan la Antena 3.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Guvernul a revizuit proiectul Fondului Suveran de Dezvoltare și Investiții. Vezi care sunt noutățile
Capitalul social iniţial, subscris al Fondului Suveran de Dezvoltare şi Investiţii va fi în valoare ...