Kovesi, vinovată de REPRESIUNE nedreaptă şi coordonarea unui grup infracţional organizat

Marius Ghilezan INVESTIGAȚII Principal

Secţia Speciala de INVESTIGARE a MagistraŢilor a dat publicităţii o parte dintre acuzaţiile care i se aduc Laurei Codruţa Kovesi. Conform comunicatului, fostul procuror şef al DNA s-a făcut vinovat de represiune nedreaptă, obligarea unui procuror de a trimite un rechizitoriu în instanţă, trimiterea unei circulare prin care cerea audierea aceleaşi persoane, odată cu identitate protejată şi altă dată ca martor cu identitate reală.

Citeşte şi: BREAKING-NEWS / KOVESI, pusă sub urmărire penală într-un al doilea dosar

Luara Codruţa KOVESI a fost pusă sub învinuire pentru constituire de grup infracţional organizat în modalitatea coordonării și complicitate la represiune nedreaptă sub forma participației improprii, fiind vorba despre cinci persoane vătămate.

Laura Codruţa KOVESI, denunţată de procurorul Mircea NEGULESCU

„Kovesi a mai ignorat referatele procurorilor cu funcții de conducere din cadrul Direcției Naționale Anticorupție — Structura Centrală, l-ar fi determinat pe un procuror șef secție să confirme, fără vinovăție, un rechizitoriu nelegal și netemeinic și să dispună, astfel, trimiterea în judecată a cinci persoane, despre care un număr de patru procurori au precizat în scris că nu se impune trimiterea în judecată”, transmit procurorii.

Kovesi se simte denigrată

În apărare, Laura Codruţa KOVESI susţine că “învinuirile descrise în comunicatul de presă sunt fabulaţii întocmite exclusiv în scopul denigrării, chiar atitudinea procurorului de caz, Adina Florea, dovedind că doreşte doar un dosar mediatic şi nu unul juridic”. Din nou s-a plâns că procurorii nu i-au respectat drepturile.

Probe există. Să aşteptăm apărarea

Presa a oferit mai multe probe ale colaborării sale cu „Unitatea de elită” de la Ploieşti, a procurorilor Negulescu şi Onea, deveniţi acum penali.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
PPE se poate RUPE înainte de europarlamentare! Orban amenință că pleacă!
Partidul Popular European, cea mai mare formațiune politică din PE, se poate rupe înainte de ...