“PICTORIALUL” din FINANCIAL TIMES o prezintă goală pe ZEIŢA JUSTIŢIEI

Marius Ghilezan OPINIE Principal

Un fapt de presă a trecut neobservat. Tudorel Toader le-a scris celor de la Financial Times. Publicaţia a realizat un „pictorial” de mare angajament, chiar în locurile unde altă dată tronau (fără semnul „P” de la publicitate) faptele de vitejie ale cavalerului zis al dreptăţii. Astfel, cititorii publicaţiei prestigioase au aflat şi alte adevăruri din dosarul justiţiei române, decât cele publicate de firmele de PR ale fostului procuror şef al DNA. Acţiunile coercitive din regimul Kovesi – DNA, miile de dosare fabricate pentru şantajul magistraţilor, deciziile CCR ignorate de fosta şefă a DNA sunt tot atâtea lovituri în imaginea falsă, de zeiţă a dreptăţii, promovată până acum la Bruxelles, de strategii din umbră care vor să rămânem la stadiul de colonie.

GHILOTINA s-a prăbuşit peste Laura de’Arc

Icoana Kovesi se dovedeşte a fi doar o pictură mincinoasă a propagandei noii securităţi. Un fel de cioară vopsită, prezentată drept porumbelul alb al Justiţieie.

Toate argumentele prezentate în scrisoarea ministrului Toader, asumată de guvernul României, sunt însoţite de probe indubitabile. Nimeni nu poate spunce că Financial Times a publicat un neadevăr.

A exista o secţie specială pentru investigarea magistraţilor în DNA şi nimeni nu a îndrăznit să spună că este o ameninţare la aderesa magistraţilor. Instituţia nu e nouă aşa cum spun enoriaşii cultului faraoancei.

Sub conducerea lui Kovesi, această secţie din DNA a deschis investigaţii împotriva a 3.420 de judecători şi procurori – mai mult de jumătate din magistratura ţării.

Iată că instituţia e toxică, din punctul de vedere al călăilor ajunşi câte unul câte doi – c-aşa-i hora pe la noi – pe eşafod. Când tăia capetele, gâdele săvârşea crima în aplauzele iobagilor. Acum, când gâdele e pe eşafod, doar o mână de spectatori îl plâng. Ce ar fi putut fi dacă se întrona în locul preşedintelui? Se întreabă calicii Ordinului Anticorupţiei.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Dăncilă porneşte negocierile pentru ridicarea MCV-ului
Premierul Viorica Dăncilă a negociat cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans, crearea unei comisii mixte, ...