Candidat la europarlamentare, Sebastian Ghiță detonează campania electorală. Ce afirmații face și cum se poziționează față de Ponta

Cosmin Ţintă ACTUALITATE POLITIC

Fostul deputat Sebastian Ghiță va deschide lista PRU pentru alegerile europarlamentare, el fiind urmat de președintele partidului, Bogdan Diaconu. Anunțul a fost făcut după ce Curtea de Apel Ploieşti a admis contestaţia depusă de fostul deputat şi a dispus revocarea arestării preventive în lipsă în dosarul privind contractele de prestare de servicii IT. Ghiță încinge campania încă de la primele sale mesaje.

”Campania pentru europarlamentare nu e pentru Europa, e despre noi, despre români”

„Cine vreţi să vorbească în numele românilor? Străinii? Voi candida pentru că o voce românească trebuie să se audă răspicat! Campania pentru europarlamentare nu e despre Europa, e despre noi, despre români. Ce teme vreau sa abordăm în această campanie şi la care să ne răspundă şi slugile lui Soros de la Uniunea Scufundăm România: poziţia faţă de imigranţi. De ce nu dăm cetăţenie românilor din Republica Moldova? România este creştină, nu umplem ţara de moschei! Cine i-a permis lui Tudorel Toader să accepte ideea unui procuror european? Grupul infracţional organizat condus de Laura Codruţa Kovesi a distrus elitele! Azi bandele Rezist sunt lăsate să atace judecători și miniștri și să se urce pe gardurile Parlamentului! România va fi o țară în care pământurile și pădurile vor trebui să revină statului român! România va fi o țară unde se vor naște copii români! Acum copiii români se nasc în străinătate! România va fi o țară unde românii vor beneficia de resursele solului și subsolului. Trebuie exploatate în interiorul României, nu în beneficiul jefuitorulor străini! România își va exprima suveranitatea. Nu vreau să ajungem un ducat al luxemburghezilor de la Bruxelles!”, susține Sebastian Ghiță.

Fostul deputat dă de înțeles că se va întoarce în țară, chiar dacă procesele sale vor continua: „Eu candidez din România și pentru România. Chestiunea care m-a determinat să o fac este dorința de a avea o voce românească, o voce curajoasă, o voce care poate să spună adevărul fără frică, o voce care să se facă auzită la Bruxelles, în Europa și în toată lumea. O voce care să afirme că România trebuie să fie mare, unită și suverană și cred că toți românii simt acest lucru!”

Ghiță se distanțează de Ponta

Încă de la început, Sebastian Ghiță vrea să clarifice și relația cu fostul său partener politic: „Ponta are drumul sau si ideile sale si priveste felul cum evolueaza Europa cu mai multe idei internationaliste si progresiste, in timp ce eu vad o Romanie suverana si dreapta si mandra si aici, cu toata buna relatie, gandurile noastre politice se despart. Eu nu cred ca Romania trebuie sa ajunga ducatul luxemburghezului Juncker, cred ca Romania are dreptul sa-si decida singura soarta. Cum au incercat 30 de ani cei de afara sa ne dirijeze destinele, am vazut. Uitati unde am ajuns ascultandu-i, implementându-le poruncile, sfaturile”, susține Sebastian Ghiță.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Crește valul: și procurorii condamnă „formele radicale de protest”. CSM, în ședință!
După apelul adresat Consiliului Superior al Magistraturii de câteva zeci de președinți și vicepreședinți ai tribunalelor ...