Crește valul: și procurorii condamnă „formele radicale de protest”. CSM, în ședință!

Cosmin Ţintă ACTUALITATE POLITIC SOCIAL

După apelul adresat Consiliului Superior al Magistraturii de câteva zeci de președinți și vicepreședinți ai tribunalelor și curților de apel din România și Asociaţia Procurorilor își exprimă dezacordul față de protestele din ultima perioadă ale unor magistrați. Urmare a acestor demersuri, Secţia pentru judecători a CSM s-a întâlnit luni după-amiază într-o şedinţă extraordinară de urgenţă pentru a lua în discuţie apelurile cu privire la oprirea protestelor din justiţie.

„Astfel cum a fost precizat şi cu alte ocazii, Asociaţia Procurorilor din România se delimitează în mod ferm de orice acţiune de protest promovată de magistraţi care se prezintă a fi vocea tuturor, inclusiv a membrilor Asociaţiei Procurorilor din România, fapt care nu concordă cu realitatea.

Afirmăm că discursul domnului judecător Cristi Vasilică Danileţ nu reprezintă voinţa membrilor Asociaţiei Procurorilor din România.

Întrucât demersurile susţinute de acesta pot fi considerate ca având conotaţie politică, iar prevederile legale interzic magistraţilor să exprime în mod public opiniile politice, Asociaţia Procurilor din România se distanţează de orice acţiune de natură a aduce prejudicii de imagine justiţiei în ansamblul său.”, se arată într-un comunicat al APR, semnat de preşedintele Elena Iordache.

Potrivit scrisorii deschise a celor care conduc Curțile de Apel din România, doar 6% din instanțe sunt implicate, defapt, în ultra-mediatizatele proteste din ultima vreme ale mediului juridic.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Rușii vor dota cu WC-uri noile lor super-tancuri. Motivul e ULUITOR!
T-14 Armata, noul super-tanc rusesc, va primi o dotare care nu se regăsește la niciun ...