Rușii vor dota cu WC-uri noile lor super-tancuri. Motivul e ULUITOR!

Valentin Borcea ACTUALITATE INEDIT INTERNATIONAL

T-14 Armata, noul super-tanc rusesc, va primi o dotare care nu se regăsește la niciun alt tanc din arsenalul Kremlinului: toaletă! Nu, nu este o glumă. Informația a fost confirmată oficial de către un reprezentant al producătorului. Explicația este simplă. Soldații pot să mănânce în tanc, dar trebuie să iasă afară, în linia de foc a inamicului, pentru nevoile fiziologice.

„O mare problemă pentru tanchiști vine atunci când trebuie să-și facă nevoile. Apă și rații de provizii se găsesc în tanc, dar alte facilități sunt, din păcate, absente. Doar vehiculele din familia Armata rezolvă această problemă. De la început, tancul operă echipajului posibilitatea de a participa la misiuni lungi. De aceea, așa numitul sistem de menținere a vieții, sau spus mai simplu, WC-ul, este disponibil la bord” a spus pentru agenția TASS Ilya Baranov, director în cadrul UralVagonZavod, firma producătoare.

T-14 Armata, primul tanc rusesc cu WC la bord

Pe platforma tancului T-14 Armata vor mai fi construite și o mașină de luptă pentru infanterie, un transportor blindat și alte vehicule, au anunțat rușii. Tancul a fost prezentat prima oară la parada de 9 Mai din 2015. Vehiculul de luptă are aparatură digitală, o turelă teleghidată și o capsulă blindată pentru echipaj.

De atunci, dezvoltarea blindatului a continuat. Oficialii de la Moscova au spus în 2015 că peste 2300 de vehicule din familia Armata vor fi în serviciu activ până în 2020. Dar până acum au fost construite doar câteva zeci. Primul lot de 100 de exemplare ar urma să fie livrat anul viitor unei divizii de elită de lângă Moscova pentru teste

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Scântei de foc în preajma Summit-ului PPE de la București
Sâmbătă va avea loc la ROMEXPO summit-ul Partidului Popular European, unde candidatul Manfred WEBER pentru ...