ÎNCĂ o dovadă că CioloșUSR+ este de STÂNGA: comunitatea gay e cu ei!

Valentin Borcea ACTUALITATE ANALIZE OPINIE

Mozaiq, una dintre cele mai influente organizații ale comunității gay din România, susține USR+PLUS în alegerile europarlamentare. Dar alianța Barna-Cioloș trebuie să împartă simpatia cu DEMOS, o organizație care promovează un marxism atât de curât, încât și Iliescu ar roși de invidie. Această declarație a Mozaiq este încă o dovadă a faptului că USR+PLUS este o alianță de stânga. Cei care se regăsesc pe această latură a eșicherului politic susțin cu dărie diversele „ideologii de gen”.

Mozaiq a reamintit că USR și DEMOS au fost împotriva referendumului pentru definerea în Constituție a căsătoriei drept uniunea dintre un bărbat și o femeie. Acest lucru este unul dintre dintre motivele susținerii de acum.

Comunitatea LGBTQ, de partea lui Cioloș&Co

„MozaiQ crede cu tărie în implicarea cetățenească a comunității LGBT in alegerile europarlamentare si in campania electorala premergatoare acestor alegeri. Credem că și vocile LGBT trebuie să fie luate în considerare de partidele politice și candidații care râvnesc la un loc de reprezentare a cetățenilor, motiv pentru care în lunile ce vor urma MozaiQ va puncta pozițiile recente ale principalelor partide cu privire la agenda LGBT, pentru a informa comunitatea cu privire la opțiunile pe care le are. Prin urmare, încurajăm persoanele LGBT și aliații să semneze listele pentru europarlamentare, cu observația că un cetățean poate semna doar o singură listă. Subliniem faptul că în campania privind referendumul de modificare a Constitutiei atât Uniunea Salvați România – USR (acum Alianța 2020 USR PLUS) cât și Demos au fost alături de comunitatea LGBT, iar ulterior ambele partide și-au asumat deschis tema legalizării parteneriatului civil. ” spune mesajul postat de Mozaiq.

Vlad Levente Viski, liderul Mozaiq, a spus că „nivelul de modernitate al unei naţiuni este definit prin prisma drepturilor LGBT”. Declarația a fost făcută într-un interviu din 2018, acord lui Vasile Ernu, unul dintre cei mai vocali susținători al Rusiei din mediul public românesc. Dialogul a fost publicat pe site-ul CriticAtac, un portat de extremă-stânga.

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Două înfrângeri pentru tabăra protestatarilor. Vezi despre ce este vorba
Curtea Constituţională a României a respins, miercuri,  sesizarea PNL şi USR privind legea de aprobare ...