Se pregătește CEVA? SUA își retrag TOȚI diplomații din Venezuela!

Valentin Borcea ACTUALITATE INTERNATIONAL POLITIC

Alegerile din mai anul trecut nu au fost nici libere, nici credibile. Mai multe state-membre ale UE, printre care și România, l-au recunoscut pe Guaido drept președinte interimar. Obiectivul UE este să contribuie la o soluție democratică – singurul rezultat care îi scutește pe venezueleni de mai multă suferință” –  a scris Ana Birchall pe Twitter.

Venezuela este într-o stare disperată. De joia trecută, mare parte din țară nu mai are curent electric. Asta înseamnă că nu mai funcționează frigiderele, aparatele de aer condiționat, iluminatul, aparatura medicală din spitale, pompele de apă, etc. Este cea mai gravă pană de curent din istoria țării. Potrivit opoziției, cel puțin 15 oameni au murit în spitale deoarece aparatele care îi țineau în viață nu au mai funcționat. În plus, mâncarea, și așa puțină, se strică în magazine.

Președintele Nicolas Maduro a spus că SUA au organizat un atac cibernetic asupra rețelei de electricitate. Dar experții sunt de părere că pana este cauzată de lipsa mentenanței și investițiilor în sistemul electric. China, unul dintre aliații regimului de la Caracas, s-a oferit să ajute Venezuela să repare stricăciunile și să repornească electricitatea.

Loading...
loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Check Also
Cel mai scump vin din lume e UNGURESC! Vezi cât costă
Un vin unguresc a devenit cel mai scump din lume. O sticlă de Royal Tokaji ...