Cum EXECUTA Kovesi judecătorii neînregimentaţi

Marius Ghilezan OPINIE Principal

Curtea Constituţională a României a decis ieri că Secţia de investigare a magistraţilor, înfiinţată de Tudorel Toader, este în acord cu norma fundamentală a statului. Tot ieri, Ana Maria Bujor a prezentat la “Sinteza zilei” ORDINUL DE EXECUŢIE din 2014, semnat de Laura Codruţa Kovesi prin care îşi organizează secția de investigare a magistraților, în subordinea DNA. Instituţia a anchetat mii de judecători. A fost înfiinţată pe ascuns, fără consultarea CSM sau a Guvernului.

Două înfrângeri pentru tabăra protestatarilor. Vezi despre ce este vorba

Întreaga PROPAGANDĂ acuză pe Tudorel Toader că şi-a organizat Secţia de Investigare a magistraţilor ca un instrument politic. Aceeaşi apărători ai statului de drepţi nu suflă o vorbă despre o instituţie înfiinţată nelegal de Kovesi, cu rolul de a pune presiune pe judecători, astfel încât aceştia să dea sentinţe conform listelor negre ale SRI-DNA, nu suflă o vorbă.

Secţia de strâns DEGETELE la uşă

Practica era simplă. Magistraţii care nu se conformau li se deschideau dosare de anchetă.

Stan Mustaţă, unul dintre judecătorii care n-au dorit să se conformeze ordinelor de execuţie, a murit în puşcărie fără a i se asigura elementarul drept la viaţă.

Ordinul de execuţie a lui Kovesi, un instrument ilegal, avea misiunea de a şantaja judecătorii. Acest document poate fi o nouă probă a abuzului premeditat de structurile paralele pentru condamnarea celor care nu au dorit să se supună pretenţilor sistemului.

Dar ce a vrut sistemul?

Să lichideze orice formă de suveranitate naţională, să pună în poziţii cheie oameni de paie, cu rolul de a executa ordinele primite de afară, în vederea colonizării ţării.

Inte

Loading...

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

sexyvideoshd.net
bokep-indo.me cam brunette in stockings.

Check Also
Beria nu fii trist! Caramitru-i stalinist!
Andrei Caramitru, corporatistul care s-a pus la dispoziţia USR, publică pe pagina sa de socializare ...